Mint korábban megírtuk, a TEK körbezárja a Kossuth teret a keddi tüntetések napján. Ezen a napon tartja alakuló ülését az Országgyűlés, az ellenzék pedig több demonstrációt is bejelentett. Délelőtt a Civil Ellenzéki Kerekasztal tiltakozik, este hat órától pedig a Mi vagyunk a többség-csoport tart demonstrációt – írja a 24.hu. A választások utáni két tüntetést rendező csoport vasárnap …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
A TEK tehetne vmi hasznnosat is. Ha már úgyis ott vannak, azt a tolvaJ 2/3-ot elfoghatnák.
Pálinkás Pál
@Equus1: Ezt hogy gondolod??? Talán még ahhoz is hülyék...eddigi tevékenységük egy viccparádé!!!Kíváncsi lennék éles helyzetben is nagy-e a pofájuk, amikor nem jediket,meg Józsi bát kell elfogni...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: föl vannak fegyverezve, nem gumilövedékkel. És utálják a csürhét (ezek mi vagyunk).
karma1
Nem akarok nagyon kritikus lenni, de en altalaban nagyon jo organizator vagyok. Most, hogy elolvastam ezt a cikket, mar erosen ketelkedem abban, hogy valakinek van-e meg valami jozan itelokepessege, mert ez a ket tuntetes - plane 8 ora idokulonbseggel meghirdetve - egy teljesen halvaszuletett vallalkozas.
Bar en meg nem szerveztem ekkora tuntetest - kicsit sem -, de az rogton latszik, hogy szazezer embert nem lehet ketszer egymas utan megmozgatni. Talan a fiatalok meg elmennek - bar ok sem, mert hetfon irasbeli erettsegi, meg kedden is - a delutanira, (TALAN), de hogy delelott 10-kor mit akarnak elerni es foleg mennyi emberrel???
Szoval ENNYIRE nem lehet hulye a magyar? ENNYIRE szethuzo???
Nem is ertem, a ket megmozdulas vezetoje folyamatosan kommunikal egymassal, hogy a banatos loszarba nem vooltak kepesek delelott 11-re meghirdetni EGY oriasi tuntetest???
A TEK egyenkent fogja elvezetni a renitenskedo tuntetoket, mert ok fel vannak keszulve, es naluk van az elestolteny...Meg a nagy fizetes, mint elit hadsereg...

Maradjunk annyiban, hogy ez mar most hamvaba dolt kezdemenyezes...
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Gondolod hogy lőnének???Akkor szerintem másnap már orbánnak menekülnie kéne,...szerintem az lenne az a pont amikor az eddig lapuló emberek , "felébrednének"...Nem figyelted meg...sosem rendelt el túl nagy rendőri jelenlétet...tudja a disznó hogy a felvonulásoktól nem kell tartania, az emberek meg úgy érzik,no most jól odamondtunk, persze ő csak röhög rajtuk!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: vagy az eddig hőzöngő emberek meglapulnának. Párat összefogdosnak esetleg kicsit többet azt jónapot. Itt már nincs megállás, csak előre menekülhetnek.

Látszott a választáson is, elcsaljuk, Bármi Áron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.