Áder János köztársasági elnök hétfőn a Sándor-palotában felkérte az új kormány megalakítására Orbán Viktor kormányfőt, az országgyűlési választáson győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét, aki a felkérést elfogadta.

Áder János felkérte Orbán Viktort az új kormány megalakítására

Áder János köztársasági elnök (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét, az országgyűlési választásokon győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét a Sándor-palotában az Országgyűlés másnapi alakuló ülése előtt, 2018. május 7-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

A találkozó utáni sajtónyilatkozatában Orbán Viktor úgy fogalmazott: ígéretet tett az államfőnek arra, hogy odaadással és hűséggel fogja szolgálni Magyarországot.

Az új kormány legfontosabb feladatául Magyarország biztonságának és keresztény kultúrájának megőrzését jelölte meg Orbán Viktor.

(MTI)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én Orbán helyében kérettem volna maga.
- De nem.
- Na, de Viktor.
- Akkor sem.
- De kérlek, könyörgöm.
- Hát na jó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Én Orbán helyében kérettem volna maga.
- De nem.
- Na, de Viktor.
- Akkor sem.
- De kérlek, könyörgöm.
- Hát na jó.
Yoda69
aderjanos!
Es mi van a csalasokkal? A valasztasi program meghackelesevel? Az ukran szavazok hurcolasaval? Egy demokratikus valasztason ez mind megengedheto?
Maga ezzel hiteltelenne valt. Nem mas golyostoll 2.0
human
@Yoda69: Meg lehet tőle kérdezni ilyeneket, mert demokrácia van. Csak nem fog másról beszélni, mint a magyar vízkészlet fontosságáról és a lápi póc szerepéről a halgazdálkodásban.
tudode
Mókásak "ezek" az .. u r a k, ahogy eljátsszák biankó csekkel a NÉPFELSÉG szolgálatát, és a NEMZET EGYSÉGÉT immel, ámmal művelő belterjes .. k o m é d i á t azzal,hogy!
.
index.hu/belfold/2017/03/13/ader_janos_masodszor_koztarsasagi_elnok_hatter/
.
Ámen!
Eladott Ország
Szerintem egy köztársasági elnöknek nem az a feladata, hogy az óceánokban úszkáló PET-palackokat számolja, hanem az, hogy őrködjön a demokrácia és a jogbiztonság fölött. Az sem dolga neki, hogy víztitsztítási eljárásokat mutasson be, ezzel szemben jó lenne észrevenni az ingyen kajáért kígyózó végtelen sorokat, a minőségi éhezés miatt hízó embereket, az ellátás nélkül maradt öregeket, a kilátástalanság elől menekülőket. Ezek nem az esőerdőben vannak, hanem Magyarországon. Abban az országban, melynek lakói összedobják Áder János fizetését minden hónapban. Ádernek semmiről nincs mondanivalója, csak a globális felmelegedésről, a betűrt gatyaszárral való kerékpározásról és a horgászatról. Áder János lényegében nem is létezik. Nincs. Csak a fizetési papírja van.Egy színtelen, szagtalan, súlytalan figura aki azt hiszi, fel sem tűnik senkinek a létezése. Az valóban nem, de a hiánya igen. Pontosan annyira alkalmatlan és méltatlan a posztjára, mint a nemzet golyóstolla, Schmitt Pál volt a harsány ostobaságával, a hazugságaival, a mások munkájából profitáló sunyiságával. Ők Orbán katonái, Orbánt szolgálják. És mi fizetjük őket. Ügyes.
Yoda69
@human: Ez a latszat demokracia fennmarad egeszen addig amig benn vagyunk az Unioban.
Sámannus
Má csak putyin hiányzik a képről, de lehet, hogy a házioltárján ő van.
Levendula
Az 1959-ben született Áder sokkal fiatalabbnak néz ki, mint az 1963-ban született Orbán...
Hiába, a sok munka megteszi hatását!
Istvántóth
Áder János köztársasági elnök ( a Fidesz-frakció volt helyettese ,a Fidesz Országos választmányának volt elnöke , a Fidesz volt alelnöke , a Fidesz volt ügyvezető alelnöke , a Fidesz – Magyar Polgári Párt volt országgyűlési frakciójának vezetője )
felkérte a fidesz elnökét a kormányalakításra .
2018. 05.07.
Eladott Ország
@Istvántóth: És hova szarjunk. Magyarul írtátok át a Munka Törvénykönyvét, hogy a multiknak kedvezzetek a melósok helyett. Magyarul írtátok meg az alaptákolmányt, a megszüntetett Alkotmány helyett. Magyarul játszottátok át a közvagyont az oligarcháitok, rokonaitok, strómanjaitok, és az egyház kezére. Magyarul tettétek tönkre Kishantost, magyarul osztottátok úgy az állami földeket, hogy a minden hatalom körül ott sündörgő régi oligarchák is bezabálhassanak belőle és a pereputty is gazdagodjon orrvérzésig. Magyarul írtátok át visszamenőlegesen a törvényeket. Magyarul vezettétek be az elképesztően magas tandíjakat, miközben nem tandíjnak neveztétek azt. Magyarul szabadítottátok rá az országra az önjelölt zsenijeiteket. Fekete Györgytől kezdve, aki soha, semmire nem vitte önerőből, de végül kapott sok milliárdot és akadémiásat játszhatott, a habókos Kerényi Imrén át, aki az alaptákolmány asztalától a penetránsan rusnya festmények megrendeléséig sok millió forintot költött a közösből a saját agybajára, egészen Hegedűs Zsuzsa gyermekjóllakató csirkeosztóig, aki két Audival jár megtekinteni a nyomort, az egyikben a fajkutyáit utaztatva. Magyarul hazudtátok bele a társadalom arcába, hogy az elrabolt 3000 milliárd forint magánnyugdíj vagyont majd jóváírjátok személyes nyugdíjszámlákon, majd magyarul tagadtátok le az egészet. Magyarul írtátok át a választási törvényt, szabtátok át a választási körzeteket. Magyarul számoltátok fel az önkormányzatiságot, vettétek el a közösségek, az iskolák, a kórházak önállóságát.
Magyarul daráltátok be a független médiát. Magyarul fideszesítettétek az alkotmánybíróságot és próbáltátok meg fideszesíteni a bíróságokat. Magyarul pusztítottátok le a társadalmat anyagilag és erkölcsileg.
kereső
Ez olyan "őszinte" kézfogás,egymás szemébe nézve.
papa.49
Már ,,tiszta ideg voltam, vajon elfogadja-e ,,???
kereső
@Yoda69: mindaddig, amig a "hivatalos"ellenzék biztositja a legitimációt és a "latszthoz" asszisztál.
papa.49
@kereső: Már igen )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zeta
A keresztény elveket em ismeri, így nem is tudja az sem hűséggel, sem hűtlenül szolgálni.
Ha meg ismeri , akkor hazudik a népnek!
Régi vágasu kereszténydemokráciát akar, vissza a huszas-harmincas évekbe.az uram bátyám viszonyokatt!
Fradigege
Álszent színház. Tarkón rúgnám mindkettőt. Kis pöcs ivadékok.
Csizmás Kond
...gyurcsányt akarta de a kutyának se kellett...
cikicakk55
@kereső: ma 13:17
én is pont ezt akartam írni! Még véletlen sem egymás szemébe néznek. Mind a kettő valahová máshová bámul.Lehet,hogy ott van egy tábla,amire rá van írva,hogy mennyit kerestek a mai napon a kézfogásig és figyelik,hogyan pörög az a kerék,ami viszi ellőre a forintokat.
egyvandor
Ha a bjszossz@r erre kérte Gorbán nem utasíthatta vissza. Nem lehetett volna egy olyan valakit felkérni aki nem csak a maffiózók elnöke akar lenni?
egyvandor
@Yoda69: "Maga ezzel hiteltelenne valt." Ezzel IS és még nincs vége. Lesz ez ennél még lentebb is.
egyvandor
"MTI Fotó: Illyés Tibor"
Hová néz ez a két kiválóság? Nem lesz ebből bajod Tibor?
egyvandor
"keresztény kultúrájának megőrzését"
Vajon mi lesz abból ha egy csuhások térdre suttyó a "hatalmomjának" érdekében hirtelen a vallás bigott támogatásának pártjára áll? Nekem pl. hányingerem van az ilyen aljadékoktól!!!
mariaberta
Nahát,,,micsoda meglepetés! Hát erre igazán nem számítottam.
egyvandor
@Eladott Ország: "Szerintem egy köztársasági elnöknek nem az a feladata, ..."
+100 upvote!!
egyvandor
@Levendula: "Hiába, a sok munka megteszi hatását!"
A pálesz emelgetésre, vagy a focialista sportos életre gondoltál?
egyvandor
@Levendula: Remélem ez a tendencia fennmarad még akkor is ha ez elviszi az egészség kasszánk nagy részét.
staro2
Az embernek is , termetre is kicsi orbánt csak alulról szabad fényképezni, hogy magasabbnak tűnjön.
egyvandor
@Zeta: Régi vágasu kereszténydemokráciát akar, vissza a huszas-harmincas évekbe.az uram bátyám viszonyokatt!
Amíg nem jutott a zsírosbödön közelébe a demokráciára, a liberalizmusra hivatkozott. A hatalom birtokában az illiberalizmus áll az érdekében. Valóságos versenyben vissza megehetne a mészaros vállalkozásába havi negyvenhétezerért kendert tekerni a gázcső végére.
egyvandor
@staro2: A termet nem számítana, a suttyóság viszont üt mindent.
papa.49
A Hold utcai református templomban Isten tiszteleten vesz részt a fütyisz frakció, !!!
MENTEN LEHIDALOK, ezek meg az Isten tisztelet, vajon úgy kezdik a csutigecihazugovics ,,csuhások térdre,, ???
Zeta
@Eladott Ország: magyarán szólva, sz@rnak ránk!
Desischado
"orbán viktor úgy fogalmazott: ígéretet tett az államfőnek arra, hogy odaadással és hűséggel fogja szolgálni Magyarországot."

Kínomban röhögtem egyet. Bizony ám, odaadással, hűséggel LOP, HAZUDIK, RABOL TOVÁBB!
Eladott Ország
@durbincs: tegnap 17:01 Amikor a csúti kancigány leépítette a demokráciát, szétb*szta a fékek és ellensúlyok rendszerét, az állami hivatalok élére pártkatonákat állított és rendszerszintűen elcsalta a választásokat ez a degenerált helyzet állt elő, de innen szép felállni. Szent István óta ilyen ilyen tróger rohadt bűnöző banda még nem csimpaszkodott az ország trónjába és eljön az idő amikor a magyar nép ( a jelenleg is meglévő többség) azt fogja mondani: bűnös álljon fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.