Negyedszer is megtörtént. Orbán Viktor kormányt alakított. Áder János felkérte és neki  eszében sem volt ellenszegülni. Miért is tette volna? Nem jelezte neki országa népe, hogy nincs megelégedve a munkásságával, aki meg jelezte, az nem az ő népe.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezt a POLITIKAI KALANDOR . S o r o s .. kikupálta, a néhai Torgyán dr. megízleltette vele a PÉNZ-, ÉS HATALOM ízét, talán nem tehet róla, génhibája következtében .. f e l f a l t a ..falatozza őket, mint egy .. I M Á D K O Z Ó S Á S K A,!!!
.
A negyedik .. f o r d u l ó b a n .. a HADICSELEINEK az egész ország LESZ az áldozata, mert kutyából nem lesz szalonna!!!
.
Ha minden igaz, .. s a j á t .. dugájának lesz az áldozata velünk együtt, mert
.
.""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
-
Köszike, v szakadjon rá az ég összes áldása. mert friss összeállításban finoman szólva
.
Közzététel: 2018. máj. 6.
------ VIKTOR A LEGNAGYOBB TROLL
www.youtube.com/watch?v=YQbH2VcHOBc
Rockxy
Nem volt szép tüle.
Azt kelletett volna mondania, hogy alakíccson a rosseb kormányt, dobom tovább a lasztát, felkérem Gyurcsány Ferenc Karamellt, hogy kúrjon már valamit...
Barátilag... :)
Eladott Ország
Szép új urambátyám-cselédvilág vár ránk! Erre szavaztunk, s ezt érdemeljük. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Mert miről van szó? Nos, aki egy kicsit is jártas a magyar történelemben, az jól tudja, hogy az a bizonyos, nagyapáink által átélt régi vágású kereszténydemokrácia, az valójában egy nagyon szegény világ volt, amely milliőt elviselni bizony csak erős Istenhittel lehetett. „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” – prédikálta a pap a szentmisén az uradalmi cseléd és szolga híveinek, és ők hitték, hogy a haláluk után végre ők is elégtételt nyernek a megaláztatásukért Istentől a Mennyországban. Olyan világ volt az akkortájt, amelyben voltak előjogokat élvező bárók és grófok, és az ő teljesen jogfosztott cselédeik. Nem volt semmilyen szociális háló, családi pótlék és nyugdíj sem. Egy szoba-konyhás, zsúptetős, földpadlós vályoglakásokban lakott olykor három generáció is, emberhez méltatlan körülmények között. Bizony nem túlzok, ha azt állítom, hogy a gróf úr állatainak istállója egy wellness-lakosztály volt az ő lakásukhoz képest.
Az uradalmi szolga és cseléd, amíg bírt, dolgozott, ám ha már elhagyta az ereje, mert lebetegedett, vagy megöregedett, a jussáért cserébe többnyire a legkisebb fiúgyerek kötelessége volt a szüleiről gondoskodni, s őket életük végéig eltartani. Az uraság egész nap dorbézolt és mulatott, míg a cselédeik a birtokain reggeltől napestig keményen dolgoztak (lásd, Ady Endre A grófi szérűn című versét). Olykor csak egy karéj kenyérért és egy köcsög aludttejért siratta a cseléd a másét. Abból a világból való az a mondás, hogy cseléd volt az apád, fiam, hát cseléd leszel te is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.