A tüntetések miatt a Parlamentben tartják az évadnyitó istentiszteletet.

Fidesz: "cirkusz és a hisztériakeltés" akadályozza az országgyűlés alakuló ülésének méltó megünneplését
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Az új Országgyűlés alakuló ülése kivételes alkalom, amelyet a Fidesz-KDNP frakciószövetség méltó módon szeretne megünnepelni – közölte a Fidesz-frakció hétfőn az MTI-vel.

Közleményük szerint azonban

vannak, akiknek a méltóságteljes ünneplés helyett a "politikai cirkusz és a hisztériakeltés" a sokkal fontosabb.

Jelezték, hogy a Fidesz-frakció mindent megtesz azért, hogy az alakuló ülés méltóságát megőrizze, ezért a hagyományok szerint az ülés előtt tartandó ökumenikus istentiszteletet a Parlamentben tartják meg.

A frakció hozzátette: az ellenzéki pártok a mai napig képtelenek elfogadni a választási vereséget.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A cirkuszt, és a hisztériát PONT TI CSINÁLJÁTOK FÜTYISZEK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
orbán parancsára a csuhások is vigyázba állnak. Bezzeg a szegény, nélkülöző, segítségre szoruló honfitársainkra már nincs kapacitásuk!!!
Jozefina
A cirkusz orbán jóvoltából beköltözött a parlamentbe, miután a cirkusz igazgatója miniszter lett. Fityiszesek fals a duma!!!
Commenter
@Equus1: köszönöm. és a nem felekezeti iskolákban sincs a hittannak helye. Ahogy a fidesz féle etika órákra sincs szükség!
Desischado
Ezek az álkeresztények már a templomba sem mernek elmenni, ennyire fosnak? Elképesztő, hogy még van bőr a pofájukon hisztériáról vartyogni, mikor ordas csalással tudtak csak nyerni! És nekik áll feljebb, mert az értelmes emberek látják, hogy az országot a vesztébe viszik, és mindezt csak azért, hogy lophassanak tovább?! Nem gondolják, hogy ebből van elegünk?!
papa.49
@Desischado: A Hold utcai református templom, meg a parlament között az út kényelmesen sétálva kb. 10-15 perc, nincs más magyarázata csak az olyan mértékben fosnak a néptől hogy az már orvosi eset, lóorvosi !!!
balos
Lesz itt még bünbánó cédula osztás pizér!Mert a 2/3-adnak az isten pize is kövés!Nem is tolvajok,hanem kleptomániásak!Még a szart is kilopják alólunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.