Ez egy komoly ország, ez egy nagy ország, ez egy olyan ország amelyik amikor kellett, mindig kiállt magáért, úgyhogy bízhatunk az emberekben, én el fogom fogadni a döntésüket - hangsúlyozta Orbán Viktor a szavazás reggelén.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivalo cikk, kar, hogy az ilyenek nem jutnak el orbanhoz a millio tanacsado szurojen keresztul, pedig jo lenne, ha ezekrol a dolgokrol is tudna.
Persze az is lehet, hogy tudja, de pont leszarja,.. Mint altalaban ugy mindent...
Csak aztan nehogy a fagyi visszanyaljon...
Jozefina
varosikurir.hu/az-alakulo-parlament-figyelmebe/
"Csak felnőtteknek
Ha a felnőtteknek szóló karikát nem teszem ki, akkor morálisan csak annyit mondok, hogy ha valaki azt hiszi, hogy az ország nem más, mint az ő háztájija, ahol kénye kedvére azt tesz, amit akar, akkor ott valami nem stimmel. Mert a tizenötmillió magyar miniszterelnöke vagyokból, még az egyharmad fele sem szavazott rá, és ő mégis a kétharmaddal operál, akkor ott valami baj van.

Mert akik nem mentek el szavazni, azok nem biztos ám, hogy azért nem mentek el, mert egyébként úgy is rá szavaztak volna. A többi magyarról már nem is szólva, akik csak akkor vannak 15 milliónyian, ha világnemzeti létünk, meg pirospöttyös popsink ajnározása kerül szóba.

A Fidesz-KDNP-re leadott szavazatok száma április 8-án 2.608.086 volt. Az ellenzékre legalább százezerrel többen voksoltak. Míg mások, igaz elenyésző számban, különböző pártocskákat ikszeltek be. A lényeg az, hogy többen szavaztak a Fidesz-KDNP ellen, mint rá!"
Desischado
Elfogadja az emberek döntését?! Akkor mondjon le! Hazug, álszent, képmutató féreg!
png
Orbán beteg világa.

Egy beteg világban csak a betegek érzik jól magukat.
Rumcájsz 2
@Jozefina: A megosztottság miatt nyert :(
Legközelebb egy párt... Nyerés 263-al... Utána rendbe tenni a választási törvényt... lemondás... előrehozott országgyűlési választások... Másképp esély sincs az igazságra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.