Zaid Naffa a nemzetbiztonsági kockázat miatt nem kapott magyar állampolgárságot. Zaid, a szerteágazó Naffa család budapesti feje Jordánia tiszteletbeli konzuljaként épített ki szoros kapcsolatot fideszes politikusokkal. Testvére, Oszama Naffa a keleti nyitás zászlóshajójának tekintett Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. arab országokért felelős kereskedelmi igazgatója, majd Magyarország nagykövete lett az Egyesült Arab Emirátusokban, Tarik pedig Jordániában tiszteletbeli magyar konzul. Zaid Naffa tavaly lett igazán híres, amikor kiderült az FBI által is körözött – de 2017 januárjában elhunyt – szaúdi üzletemberrel, Gaith Pharaonnal együtt kérelmet adott be a magyar hatóságokhoz, hogy megszerezze az állampolgárságot. A szaúdi milliárdos kérelmét Áder János köztársasági elnök utasította el, Zaid Naffaé pedig a Terrorelhárítási Központ átvilágításán akadt fenn a kockázatok miatt. Zaid Naffa egyébként már az első Orbán-kormány idején is kérte a magyar állampolgárságot, de akkor is...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Méltó volt a nagy keresztény harcos Gorbán ünnepélyes parlamenti cirkuszához ellentétben a a magyar állampolgárságú "terrorista" újságírókkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Commenter: Ebből is látszik, h milyen elmebeteg szavazóik vannak. Ott a világháló és nem veszik a fáradságot, h utána nézzenek a valóságnak inkább elhisznek minden baromságot amit a saját hazug médiájuk tol a pofájukba. Az is igaz, h elhitetik velük, h aki mást mond és ír, az hazudik. Agyrém lesz ez a 4 év. Ezekhez képest a Jobbik ma a legtisztességesebb párt.
Commenter
@lampa laz: még csak a világháló sem kell ehhez, hiszen annyira ostoba és blőd dolgokat hazudnak. Viszont a lebutítást mesterfokon űzik, az a generáció (az idősebb) és a fiatalabb (a lekenyerezett) amelyik a szavazóbázisát képezi mindezt el is hiszi. Előbbi azért mert ők tényleg úgy gondolják, hogy a fidesznek nem saját maga, hanem Magyarország az első, utóbbi pedig azért mert politikai érdeke így kívánja és ebből a mantrázásból ő valóban meg is gazdagodik. Én úgy vélem hogy kedves vezetőben már nincs négy év, testi-szellemi állapota kritikán aluli, abszolút katasztrófális!
lampa laz
@Commenter: Nagyon jó lenne, ha az utolsó mondatod beigazolódna. Még kívánom neki, h valamelyik elfekvőbe tengesse hátralévő életét hasonló színvonalon mint bármelyik más ott élő ápolt.
Commenter
@lampa laz: lámpaláz, kívántam én már neki egy másik topicban jóval rosszabbat is az elfekvőnél, lehet meg is orroltak ott és akkor rám többen. De a betegsége nem menti fel egy pillanatra sem mindaz alól amit az ország és az emberek ellen elkövetett. Demokráciákban nem újabb miniszterelnöki eskü letételére készülne hanem rács mögött ülne, vagy a börtönben, vagy a zárton. Tettei nem évülnek el azokra nem jár felmentés, mert történelmi bűnöket követett el. Mivel az általa agyonszidott EU-ba való belépésnek hála már nincs halálbüntetés, a büntetése tényleges életfogytiglan kell legyen!
lampa laz
@Commenter: na igen, az lenne az igazi, ha egy valóban független ügyész -ülne ott ahol most nem- indítana vizsgálatot, és úgyszintén pártatlan független bíróság ítélné el mindazért amit az ország ellen elkövetett, vagyis ellenünk. Félnie nem kellene a magánytól, mert sok az "üzlettárs" körülötte akiknek szintén a vádlottak padján lenne a helye ott mellette. Amíg ez a bagázs együtt van ettől nem kell félnie, hiszen ő építette fel, de egyszer csak eljön az ébredés..
Commenter
A Karácsony-féle ellenkormány pont egy ilyen anti-korrupciós ügyészség azonnali felállítását ígérte, kicsivel több mint egy hónapja. Csoda hát hogy el kellett csalnia OV.nak a választást, ha nem akart rács mögé jutni. Én hiszem, hogy Karácsony Gergely ott és akkor nem a levegőbe beszélt konkrét kormányprogramot hirdetett és az egyes tárcák élére valóban szakembereket mutatott be aspiránsként. Orbán e közben a gödöllői rekettyésben megszemlézett egy parcellát ahová uszodát akar(t) felhúzni, ezt el is mondta a kampány finisében a helyi tv-ben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.