Vágó István, a gyurcsányista kvízprofesszor újabb óbégatást rendezett, mert azt mertem mondani, hogy a műsoraiban az orra elé voltak felírva a válaszok. Egyébként szerintem nem ez a fontos téma, hanem a kvízprofesszorság hazug mítosza – mindenesetre továbbra is áll az ajánlatom: Vágó István üljön le velem szemben, és válaszoljon száz kérdésemre vágás, fülmonitorozás és egyéb kereskedelmi tévés trükkök nélkül! Könnyítésként felajánlom a kvízprofesszornak, hogy jelölje meg azt a tíz témakört, amelyekben a legjártasabb, és a kérdések csakis azokat érintik majd.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Ha Vágó nem áll ki, soha nem mossa le magáról, hogy sugúgép műveltsége van.
Sámannus
Miért nem Stefkát hívja ki. A DK má le van győzve.
advocat
Robi! Kb. annyit mint te! Mondjuk azért műveltsége van neki. Vélem. A sugógépen meg lehet vitatkozni, mert volt már igaza ellene.
Csizmás Kond
...Vágó...lehet bármit mondani de művelt ember, sőt kimagaslóan az Robival szemben.
RonaGyuri
és ebből az ilyen gátlástalan nagyképű trógerok meg tudnak élni! =)) egyébként egy szaros plroli-kölök ne prolizzon! =))
Pálinkafőző Rézüst
@RonaGyuri: nem proli ez... másfajta...A víriben van a kötözködés, melynek nincs háttere...Csak kell neki... Máshoz nem ért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.