A tankerületi központ leszámolásra használta fel a kamu pedofilvádat. Azután bocsátotta el azonnali hatállyal az iskola vezetőjét, hogy a belső vizsgálat kiderítette: a lányok hazudtak, vagyis nem zaklatta őket a pedagógus. Az iskolában tanuló mintegy ötszáz diák szüleinek többsége felháborodottan fogadta a hírt, és most több mint kétszáz szülő petícióban követeli az igazgató és a helyettes rehabilitációját.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Orbánia így működik! Vádolj valakit alaptalanul és büntesd meg érte.
silber13
@Shikari: Miről beszélsz??It nem pártolta senki a pedofiliát!! Neked agyadra ment a mindenáron való, a jó ponok reményében kiizzadt görcsös libsizés.
silber13
@Shikari: Hogy a " Kón Bandita " miféle megjegyzéseket tett, ebben az esetben nem érdekes. Vaskos, bizonyíttott hazugság miatt meghurcolt pedagógusokról van szó, tehát ne kavarj !
CsipkeRózsa
@Shikari: A jobboldalon legalább annyi ferdehajlamú van, mint a liberálisoknál. Sőt, a náci Németországban is bőven előfordultak. Talán az a különbség, hogy a jobboldal nem őszinte.
CsipkeRózsa
@Shikari: A jobboldal inkább titkolja, de a liberálisok sem dicsekvésből vallják be.
CsipkeRózsa
@Shikari: A hitleri nácizmusban is sok volt a pedofil, ők igazán nem liberálisok voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.