A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hogy nyilatkozzon úgy, fenntartja a korábban benyújtott Stop Soros törvénycsomagot a most induló parlamenti ciklusban – közölte Kocsis Máté, a kormánypárt frakcióvezetője pénteken az MTI-vel.

Apa, kezdődik: a Fidesz a Stop Soros törvénycsomag tárgyalását sürgeti

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető leendő miniszter, eddigi frakcióvezető beszél (j), mellette Kocsis Máté, a Fidesz újonnan megválasztott frakcióvezetője a Fidesz-frakció zárt alakuló ülése után a Képviselői Irodaházban 2018. május 3-án. Kocsis Mátét egyhangú döntéssel választották a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjévé az alakuló ülésen. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Mint ismertette, a javaslat lényege, hogy szankcionálja azokat a szervezeteket, amelyek az illegális bevándorlást segítő tevékenységet folytatnak.

Kocsis Máté a határvédelemre és az illegális bevándorlással kapcsolatos kérdésekre hivatkozva szorgalmazta az előző Országgyűlés által februárban megkezdett törvényhozatali eljárás folytatását.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Fidesz kéri a kormányt? Helyesebben, Orbán akarja ennek a törvénycsomagnak a tárgyalását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Tudom nem ez a téma de például a lezeres baromsága a ,,tramvaj,, is meg gondolom múlhatatlan érdemei vannak a mostani útépítésekben is, mert egy odavalósi palitól hallottam az útépítő cégben is van érdekeltsége, amit el is hiszek, hiszen azon nagyot lehet kaszálni !!!
Eladott Ország
@papa.49: Akkor azért építenek búzamezőn is viaduktot azt is többszörösen túlszámlázva.
papa.49
@Eladott Ország: Tudod én soha nem voltam olyan aki gazdálkodott volna nem is érdekelt, de azt tudom az ország legjobb termő földjei az Alföldön vannak a ,,fekete föld,, amiben szinte bármit termelhetsz, ebből a kincsből szakítottak most jókora darabokat ki felüljárók, körforgalmak, elkerülő utak építésére, amire azt mondom igen szükség van, de csak a józan ész határáig vegyük el a termő földeket !!!
Komolyan mondom lefogom videózni az egészet és felfogom tenni ide, meg a szolnoki dúlást is, mert engem nagyon felháborít ez a ,,RABLÓ GAZDÁLKODÁS,, tudod engem pont arra emlékeztet mint volt a cocilizmusban a ,,búzamező helyén vasgyárat építünk,, !!!
Grafix69
Nekem ez a felszólítja saját magát tetszik.
Eladott Ország
@papa.49: Én elsősorban arra gondoltam, hogy olyan költséges műszaki megoldásokat alkalmaznak azt is túlárazva, hogy minél több pénzt tudjanak szakítani. Természetesen a mezőgazdaságból való kivonás is jelentős károkozással jár, de ezeket csak az ellopni való érdekli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.