Kásler szerint egy orvos elvándorlása nem kizárólag pénzügyi kérdés, hanem nagyon sok összetevője van, például a viszonyulása a betegeihez, a magyar társadalomhoz és a hazájához. A népességfogyás megállítását a legfontosabb feladatnak tartja, a gyermekvállalással kapcsolatos motivációs aspektusokat pedig szerinte az oktatásban is meg kell jeleníteni. Azonban leszögezte, hogy a munka és a család nem kerülhet szembe egymással. A tízparancsolat egy tökéletes törvénykönyv, mert ha valaki betartja, akkor nem ütközik össze a törvénnyel. A tízparancsolat tökéletes etikai kódex is, mert ha valaki betartja, nem ütközik össze az embertársaival, a társadalommal. Végezetül pedig népegészségügyi program is, mert annak betartásával számos súlyos betegséget megelőzhetünk– szögezte le. Kásler kijelentette, józan ésszel is belátható, hogy célszerű a tízparancsolat szerint élni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzze...Ez gyagyás ? Meg van ez húzatva .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Hogy mivel?? ÉSSZEL? Mármint olyasmivel, ami ennek nincs???
Commenter
@tulipan: Vén bolond fejjel már nem fogja fel ez a második pszichiátriai eset Orbán mellett hogy amit mond azt totális bullshit valami ilyesmi:
Teljes összhangban kell új kontextusba helyezni az összehangolt tudásközpontot.
Tessék mondani, Tízparancsot oktató és elemező kásler filozófiai- teológiai-orvostudományi központ is lesz?
Sámannus
Baszki te geci, hát mutassatok példát! Szórjátok a nép közé amit szétloptatok! Ez a süketelés arra jó, hogy még többet harácsoljatok te mocskos szarházi.
Commenter
@Sámannus: és egy ilyenből lehet eü és oktatási miniszter! Pfuj.Amilyen a miniszterelnök olyanok a miniszterek, meg kormány.
dr. prédikátor
Ez a faszi teljesen meg van huzatva!!! Tuti hogy nem normális!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.