A Jobbik elnöki posztjára pályázó Toroczkai László szerint nem voltak egyenlőek a feltételek a tisztújításon. Újságíróknak azt mondta, ha retorziók indulnak el, azonnal kilép a pártból.

Toroczkai László vesztett, de nem lép ki a Jobbikból

A Jobbik tisztújító kongresszusa szombaton Budapesten Sneider Tamást választotta elnökké a szavazatok 54 százalékával, Toroczkai László ellenében.

Toroczkai László a döntés után csalódottságának adott hangot, amiért nem tudott eljutni a tagsághoz, hogy személyesen is elmondhassa, miket tartott hibának az elmúlt két évben és hogyan tovább. Mint mondta, a kongresszuson mindössze 12 percet kapott, hogy ismertesse programját, ezalatt 12 százalékot emelkedett a támogatottsága. Az ajánlások alapján 34 százalékon állt, végül 46-ot kapott – magyarázta, hozzátéve: 40 szavazaton múlt, hogy nem választották elnökké.

Az alelnöki posztról leköszönő politikus gratulált az elnökké választott Sneider Tamásnak és kijelentette, hogy semmilyen pozíciót nem fog vállalni a Jobbikban, Ásotthalomra kíván összpontosítani 2019 őszéig, ahol polgármester.

Méltatlannak nevezte a személye ellen folyt lejárató kampányt, azonban jelezte: nem gondolja, hogy ahhoz Sneider Tamásnak vagy Vona Gábornak köze lett volna.

Arra a kérdésre, hogy megtartja-e párttagságát, Toroczkai László azt felelte: egyelőre igen, de "aludni fog egy párat erre a kérdésre". Most az a fontos, hogy a tagság majdnem fele rá adta a voksát, elsősorban az érdekli, ők mit akarnak a jövőben – hangoztatta.

(MTI)

Fotó: Facebook/Toroczkai László

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@cikicakk55: A lényeg ott van egyetlen egy migráns nem akar ITT MARADNI !!!
Ez nem a Keletiben történtek miatt van hanem azért mert ők sem hülyék tőlünk nyugatabbra, többet kapnak mint itt!!!
Eriksson
Előre el volt döntve, hogy Toroczkait úgy ellehetetlenítik, hogy belőle elnök nem lesz. Így Dúró Dóra is maradhat a fakanálnál.
cikicakk55
@papa.49: Igen,én sem arra gondoltam,hogy a Keletinél töltött idő miatt nem akarnak itt maradni.Már a Déli határnál is ott volt náluk a" Germany" tábla,pedig akkor még nem is tudták mi vár rájuk Pesten. Az a cirkusz diekt volt. A Fidesz rohasztotta őket,hogy eltudják juttatni az országinden pontjára,hogy azok is rettegjenek,akik személyese nem is találkoztak velük. Akiket én láttam nem is látszottak menekültnek. Jól öltözöttek,nem megtört ,rettegő emberek benyomását keltették bennünk. Persze volt köztük csont sovány,lerongyolódott,meggyötört arcú,rettenetesen félő, legyengült idősebb férfi,asszony, gyerek,de ők nem is törtek zúztak. Természetesen a Fidesz tv csak az örjöngőket, a direkt felhergelteket mutatta. Minden esetre,még a meggyötört, félhalottak sem akartak itt maradni. Sajnos ezt nem fordították le a Magyar tv nézőinek,hogy azt ordítoták,hogy No Hungary! yes Germany.! Hungary no liberta! Ez alapozta meg a mostani Fidesz győzelmet. Az örjöngők folytak a tévéből ki minden eldugott településen. Megtanította Orbán,hogy ne csak a migránsokat,hanem Magyar a Magyart is gyűlölje.Szerencsére nem sikerült minden Magyar embernek kimosni az agyát. Orbánt többen gyűlöljük mint amennyien rettegünk a migránsoktól. Több millióan tudjuk,hogy egy sem akar itt maradni,viszont tudjuk,hogy az igazi veszély és ellenség a Magyar kormány!
png
Egyem meg a kicsi szívét.
Azt gondolja magától - és nem azért, mert rendreutasították -, hogy akkor folytatódjon a néppártosodás.
Törjünk ki, nem kell már a cigányzsidózás, és váljunk naggyá.
De az elfojtás sosem használ.
Az identitásvesztés csak frusztrációt szül.
Meg tengernyi hazugságot.
Kognitív disszonancia.

Iránnal is bratyiztatok, baszd meg!
Moszkva nem hisz a könnyeknek, de ti hisztek Moszkva könnyeinek.
Ez a választás miattatok is elbukott vastagon.
Kiestetek a kosárból.
A képmutatásotok csak a képmutatókat téveszti meg.

Ha hiszed, ha nem, Magyarországnak annyi!
Még egy ilyen elcseszett béna ellenzéket - jobbról-balról!
Én kérek elnézést!
png
A farkasok uralkodnak, mert ti hagytátok - őszellenzékien.
Innentől szánalmas minden, amit megpróbáltok.
Miért?
Mert a nép ellenségei vagytok.
Le sem szartátok, hogy mit akar a teljes elbutítás szélén álló magyar nép.
Milyen politikus az, aki nem hallgat a népre?
papa.49
@cikicakk55: Pontosan leírtad azt ami történt és a következtetés is jó, itt változás csak akkor lesz ha ennek a csapatnak az összes tagja börtönben, vagy a temetőben lesz ...
A csutiék jól kihasználták az emberi lustaságot, butaságot (minek gondolkozzak, megteszik helyettem ) ami még a szocializmusból maradt ránk akkor is ,,megmondták az illetékesek mit gondoljunk a világ dolgairól,, persze nem mindenki hitt nekik, én se hittem nekik se, a maiaknak se !!!Mindenesetre ezzel a hozzáállással jól bemutattuk a világnak milyen emberek vagyunk, soha többé nem lesznek a népek lojálisak velünk mint voltak ' 56. ban !!!
Általában azt szokták mondani, az ember cselekedetei visszaütnek az emberre, a csuti is ha egyszer menekülőre fogja a dolgot nem sok helyet talál majd a világban ahol befogadják !!!
De ez még odébb van még meg kell várnunk amíg teljesen padlóra nem jut az ország, hogy a mostani ,,agyhalottak,, is rájöjjenek arra amit mi már tudunk, hogy palira lett véve az ország, a nép, hogy egy szűk kör gazdagodására lett felhasználva az a rengeteg pénz amit a Unió azért adott, hogy közelíthessünk a nyugathoz, ami pénzből üres stadionok, üresen ,,száguldozó,, kis vonatok , 30 centis kilátók épültek 10X feláron, és amiből lett egyeseknek kb. 500 milliárdos vagyona !!!
Erre az időre még várnunk kell, meg nincs is aki felnyitná az elvakított emberek szemét !!!
A ,,böske utalvány,, meg a 12 ezer forint is a vakításhoz tartozik, ugyanúgy mint a kiosztott pár kiló krumpli, meg zsír a választások előtt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.