Zsíros szerződést kapott Simicska és Kuna Tibor cége a Szerencsejáték Zrt.-től – írta a Zoom.hu. A portál szerint a szerződéseket még az áprilisi választások előtt közzé kellett volna tenni, ám ezt valószínűleg szándékosan, elmulasztották megtenni. Szilveszter utáni első napon a Hung-Ister Zrt. esetében összesen 2,3, míg a Trinity Kft.-nél egy 5,5 milliárd forintos megállapodás lépett érvénybe - írta a Zoom.hu, amely szerint mindkét vállalkozás esetében egy korábban megkötött megállapodás, idei évre érvényes „lehívásáról” van szó. A Simicska-cég esetében ugyanakkor az összeg két tételből tevődik össze. A Hung-Isternél „a sorsolási műsorok gyártásáról” szól a nagyobb tétel, ami csaknem pontosan 1,9 milliárd forint, míg közel 410 millió forintos megállapodás „a sorsolási műsorokhoz kapcsolódó üzemeltetési költséget” fedezi.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Ezért mondtam én azt várjuk ki a végét, még forogtak a kerekek, nem járt le a dolog, volt az a pénz amiért elmaradt az ,,atombomba,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
színjáték ez az egész...mi meg drága pénzért nézzük az előadást.
wagabund
@Horizont: jaja...ez a lényeg, ezt elfelejtettem...de te pótoltad.
simmering73
A bomba csütörtököt mondott, az eredményt máris láthatjuk. Így van ez már csak a g..ik között.
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/05/13/830Orb_n_gc.png
CsipkeRózsa
Lehet, hogy a Simicskának adott munka csak arra kell, hogy Orbánék hivatkozhassanak arra, hogy az EU-nak nincs igaza. Meg nekünk se, hiszen itt demokrácia van.
lampa laz
@egyvandor: (12:28) Ebben teljesen igazad van, mert akik megnyerték nekik a választást azoknak nem "simicska bomba" hanem 2 szem krumpli kellett csak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.