A nemzetközi jog megsértésével vádolják a palesztinok Magyarországot, Csehországot és Romániát azután, hogy kiderült, a három tagország megakadályozta, hogy az Európai Unió elítélő nyilatkozatot adjon ki az Egyesült Államok nagykövetségének Jeruzsálembe költözéséről – írja a Times of Israel. A Palesztin Hatóság külügyminisztériuma által kiadott közlemény szerint a három ország álláspontja nem csak az Európai Unióéval áll homlokegyenest ellentétben, hanem ENSZ-határozatokkal és a genfi egyezménnyel is. Budapest, Prága és Bukarest viselni fogja a következményeket, főleg az arab országokkal fenntartott viszonyában – figyelmeztetett a Palesztin Hatóság.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jön a saller nyugatról, keletről, ezt elbasztad csutigeci !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Naff(t)a(lin) megöli a molyokat? Mert ha nem, ...jönnek a kis terroristák, oszt nem Simics, hanem ezek robbantanak.
simmering73
Ha ezek begorombulnak, nincs az a kerítés ami megállíthatná őket. Remélem szájtátókén kezdik.
papa.49
Álljunk már meg egy szóra mi ez a palesztin hatóság, ez fenyegetőzik, azt nem tudja megakadályozni, hogy a kölkök dobálódzanak, majd akkor ha Irán elkezd okoskodni na akkor már baj lesz !!!
A másik meg MINEK POFÁZIK BELE A MI BELÜGYÜNKBE ???
karma1
Majd nehany palesztin letelepedesi kotvenyes aktivizalja magat, es a potrohos megszivja szepen a cumit a rossz vege felol...Mindenkinek kell viselnie egyebkent is a dontesei kovetkezmenyet - na ez az, amit a csuti sohasem fog megtenni...
Egyebkent is az ilyen kronikus elmebetegek viselikedesenek velejaroja a jellemgyengeseg, ami eppen a felelosseg NEM-vallalasaban mutatkozik meg... (Lasd az Operahazbol torteno menekulest, fuggony moge bujast, es a sorozatos onkentes visszalepeseket egy korabbi rossz dontes miatt, pl. internetado, vasarnapi bezarasok, olimpia visszamondasa...)
Equus1
most akkor mi lesz? A palesztinoknak nem építhet a csúti patkány stadiont? Netán munkára adják a fejüket a sértett, hős palesztinok és soha többé egy centet sem fogadnak el segélyként?
papa.49
@Equus1: Hová gondolsz egy hithülye palesztin DOLGOZZON, azt már nem tiltja a vallásuk, ezek csak robbantgatni, meg a fehéreket öldösni szeretnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.