Az egykori devizahitelesek hangulata feltehetően a hullámvasútra emlékeztet. A reménytelenség és az időnkénti bizakodás váltja egymást, bár az idő múlásával már csak az örök optimisták hisznek abban, hogy a bankok, élükön a lényegében a nálunk önmaga kincstárnokaként viselkedő MNB-vel orvosolják majd az árfolyamok elszabadulásából eredő veszteségeiket. Az adósságcsapdába belezuhantak és a felduzzadt tartozásaikat szorgalmasan fizetők …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Akárki akármit mond, a devizahitel nem más, mint egy modern kori államosítás! Persze nevezhetjük padlássöprögetésnek, tagosításnak is, a lényeg az, hogy nem fizikálisan verjük le a delikvens veséjét, hanem pszichésen tesszük tönkre az ártatlan honpolgárt, aki maximálisan bízik az ÁLLAMBAN. Mert ugye, mit is tehetne mást?!
A gond az hogy a pórul jártak gyermekei, unokái sorsát is predesztináljuk e módon, hisz generációkra előre tesszük tönkre a dinasztia jövőjét!
Ne felejtsünk el egy fontos dolgot! Ha az aranytojást tojó tyúknak (adófizető állampolgár) nem adok rendesen enni, akkor mit várok el tőle, továbbra is legyen jogkövető állampolgár???
karma1
@TASzSz: Minden szavaddal egyetertek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.