Először azt hitte, egy méh vagy darázs szúrta meg, majd észrevette, hogy a mentős egy használt tűkkel teli zsákot lóbál a folyosón.

Használt tűvel szúrtak meg egy nőt a sürgősségin, a kórház válasza is megér egy misét

Használt injekciós tűvel szúrtak lábon egy nőt egy Fejér megyei kórházban. A hölgy a 24.hu-nak mesélte el kálváriáját. Minden azzal kezdődött, hogy a lábán egy csípő érzésre lett figyelmes, amiről először azt gondolta, hogy méh vagy darázs okozta. Később észrevette, hogy egy mentőtiszt sétált el közvetlenül mellette, kezében zsákot lóbálva, ami tele volt használt injekciós tűkkel.

A nőt a sérülés után azonnal ellátták, kapott Hepatitis-B elleni oltást és kontrollra is járnia kellett. Állítása szerint a mentőstiszt, aki közvetve a szúrást okozta, nem kért tőle bocsánatot.

A kórház is reagált, miután az esetet a sajtó is megszellőztette, így szól a közlemény:

Az esetet kivizsgáltuk, a látogató sérülését haladéktalanul elláttuk. Az intézmény a veszélyes hulladék kezelését, tárolását és szállítását a vonatkozó szabályzatnak, illetve a 12/2017. (VI. 12.) EMMI rendeletnek megfelelően, a betegbiztonságot szem előtt tartva végzi. Az említett egyedi eset kapcsán a kórház részéről semmiféle mulasztás nem történt”

– mondta dr. Csernavölgyi István, a kórház főigazgatója.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szexuális tárgy
Hív a vírus.
Majd a kóser Kásler megoldja - vagy nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Kis türelem és kiderül, h egy kis ártatlan sündisznó volt a zsákban.
justhpeter
@emerencia: Azt gondolom neked van igazad, itt már csak a szerencse jöhet szóba, mert az érintettek, a feletteseik és a politkusok ezeken a "piti" problémákon azonnal feéülemelkednek.
lampa laz
@Mirabilis: "Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás"
Ezzel az elutasító mondattal már én is szembesültem.
wagabund
egyáltalán, és különben is...ez a nő mit keresett ott? csak feltartja a kórház dolgozóit...pláne az örök sietős mentőst..
ha otthon marad, nincs ez a sérülés...

még az is lehet,hogy sérelmi díjat fog követelni...
F_Viktor
@Nessy: Gondolom nem csak tűket és fecskendőket tartalmazott a zsák, ki tudja hány nap alatt felhalmozódott "szemetet" vitt a mentős a tárolóba.
A megszúrt nő állítása szerint több tű is kiszúrta a zsákot.
Eriksson
" Minden azzal kezdődött, hogy a lábán egy csípő érzésre lett figyelmes, amiről először azt gondolta, hogy méh vagy darázs okozta. Később észrevette, hogy egy mentőtiszt sétált el közvetlenül mellette, kezében zsákot lóbálva, ami tele volt használt injekciós tűkkel."
Ha jól értem, a mentőtiszt le-fel sétálgatott az ominózus zsákot lóbálva, hátha valakit eltalál.
Hol történhetett ez a baleset, ha a hölgy méh-, vagy darázscsípésre gyanakodott először, amíg észre nem vette a játékos kedvű mentőst. Talán valami virágos mezőn, vagy rózsalugasban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.