Volt egyszer egy rengeteg nagy erdő, mondom csak volt, mivel irtották rendesen a fákat, ebben az erdőben élt, egy csíkos hátú egészséges és nem sertéspestises vaddisznó. Egy napon, hallja ám, hogy arra jön egy migráns, kíváncsian kidugta a fejét a bokorból, hogy megnézze ki az, aki az egyszer majd felépülő Zempléni üveghídon is túlmerészkedik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Cselédsoron

Már annyira beveszik a saját baromságukat, hogy dicsekednek is vele

Tudom nem szép dolg belevrnin at orrukat, de akkor is tény: ezeknek a műveletlen paraszt-suttyóknak von-Haus-aus illene tudni, hogy a cselédsoron nem éppen leányálom volt élni.
Igazán lenyűgöző dolgok derültek ki az új agrár-miniszter - hogyan, hogy csak jelölt? ne már de kinek a jelöltje ??? =)) – meghallgatásán.
Elsőbb arról értekezett, hogy „50 EZER EMBERT SZERETNÉNEK ÁTVEZETNI A KÖZMUNKAPROGRAMBÓL A MEZŐGAZDASÁGBA,”!
Ami már magában sem semmi baromság, de ő még – valahol Matolcsy és az új embere-miniszter combó-jaként – azt is ki tudta fejteni, hogy „a sertéspestis úgy került be Heves megyébe, hogy egy migráns vagy vendégmunkás eldobott egy szendvicset, amit megtalált egy vaddisznó, amely így megbetegedett”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.