Több mint kétezer emberét jutalmazhatta meg Balog Zoltán még az emberi erőforrások minisztereként a választás előtt. Összesen 4,268 milliárd forint bónuszt kaptak az Emberi Erőforrások Minisztériumában az uniós támogatáslehívások felpörgetéséért – derült ki a tárca lapunk közérdekű adatigénylésére adott válaszából.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Olvastam rosszabbat is: hogy már a választás előtt laptopokat vettek, illetve hogy minden új képviselő Ájfónt kapott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Commenter: képviselőnként 3 laptopot vettek.Legyen otthon a gyereknek is.
Commenter
@kereső: ezt is a mi pénzünkből, az emberek adóforintjaiból. A sürgősségiken, a kőrházakban eközben emberek halnak meg...a visszataszító Soros-ellenes propagandára is ömlött a pénz...
kereső
@Commenter: no igen.És ez a mi választott ellenzéki képviselőinknek sem okozott álmatlan éjszakákat.
Commenter
@kereső: erre nem tudok mit mondani. Mivel az ellenzék meg sem szólalt e témában,vagy közülük is csak kevesen, úgy gondolom hogy sajnos nem okozott. Olyan csend zuhant az ellenzéki pártokra április 9-e óta mint a sír. A sokkot csak fokozta a múlt csütörtöki orbán beszéd. Jó lenne már ha megszólalnának! Egy ilyen neo fasiszta kormányba naponta öt percenként páros lábbal beleszállni, úgy ahogy a választások előtt azt tették. A tüntetések is abbamaradtak. Szépen megágyaznak egy alja rezsimnek 2030-ig és tovább...
Macskaszem
Ehhez értenek, persze csak egymás közt.
Commenter
@Macskaszem: ez nagyon illik a kásler emlegette 10 parancsolatba mert olyannyira keresztény dolog a csalás, a (hatalmi) gőg, a hazudozás és a lopás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.