Áder János gesztust gyakorolt, elnézést kért a parlament alakuló ülése után távozás közben fújolt és szidalmazott egyházi vezetőktől, jóllehet a dühös tömeg azt sem tudta, kiket szid.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Onnan jöttek. Megérdemlik. Vélték. Minek járnak arra?
Clavigo
Mit keresnek a csuhások a parlamentben ? Így jártak...
Eladott Ország
Azért a kurvasok milliárdért meg az ellopott iskolákért belefér egy kis megköpködés a csuhásoknak is. A hitáruló, istenáruló, Orbánnak behódoló egyháziaktól bocsánatot kérsz, de a TE MAFFIÁD által eszméletlenre vert fiatal nőt meg leszarod? Itt van nézd Jancsikám ahogy a gazdád és urad, Orbán Úrjézus egyik fizetett verőembere eszméletlenre verte Antal Nikolettát. Nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, aminek te nyilván nagyon örülsz:
media.giphy.com/media/7zMB7xBMVyt0LOoj7p/giphy.gif
Istvántóth
Kicsit más téma de kapcsolódik ,
Áder kiselőadást tartott a parlament alakuló ülésén a megduplázódó afrikai népesség ,
az elsivatagodás ,a vízhiány és a várható tömeges elvándorlásról .
Kérdem én :
a nyersolajvezetékeket kontinenseken keresztül lehet vinni ,
az optikai kábelek behálózzák az egész világot ,
a vízvezetéket ( locsoló ,ivóvíz ) miért nem lehet oda vinni ahol nincsen ?
Ez a vízben gazdag államok és a brutálisan gazdagodó gazdagok felelőssége lesz ha nem történik meg .
dr. prédikátor
Bajuszos szar!!! A MAGYAR NÉPTŐL MIKOR KÉRSZ BOCSÁNATOT???Geci!!!
Eladott Ország
Szerintem egy köztársasági elnöknek nem az a feladata, hogy az állampárt seggéből kilógó egyházat védje és az óceánokban úszkáló PET-palackokat számolja, hanem az, hogy őrködjön a demokrácia és a jogbiztonság fölött. Az sem dolga neki, hogy víztitsztítási eljárásokat mutasson be, ezzel szemben jó lenne észrevenni az ingyen kajáért kígyózó végtelen sorokat, a minőségi éhezés miatt hízó embereket, az ellátás nélkül maradt öregeket, a kilátástalanság elől menekülőket. Ezek nem az esőerdőben vannak, hanem Magyarországon. Abban az országban, melynek lakói összedobják Áder János fizetését minden hónapban.
uploads.disquscdn.com/images/06eec2355d35d2b6b11537e07da387d68b51d2e086785a6f4de6946a61a3ad7f.jpg?w=600&h=338
nezelodo
Az egyházak minden hatalomnak behódolnak a saját vélt hatalmuk erősítése miatt. Így volt ez az előző rendszerben is, ahogy Kádár fogalmazott (dicsekedett akkor), a "szószékről is a szocializmus eredményeit hirdetik". Tudjuk, lufi volt az egész sikersorozat, és most mégis kísértetiesen hasonló jelenséget látunk. Akkor is kezdtek elmaradozni a templomból hívek a politikai áthallások miatt és ma is kezdik unni hogy az Isten dicsérete helyett Orbánt magasztalják a szószékről. Úgyhogy ne sértődjenek meg az egyházfik mert eladták magukat a hatalom és a pénz reményében, de kinek is?
Eladott Ország
canadahun.com/attachments/kuncse-jpg.1585518/
Szégyen erre az országra nézve, hogy ilyen egyházi vezetőik vannak, és szar lehet hívő katolikusként folyton arról győzködnie magát az embernek, hogy a vallás, az egyház nem jelent egyet politikai kurvának állt vezetőivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.