Egy friss uniós jelentés szerint Magyarországnak még sohasem volt olyan korrupt kormánya, mint az Orbán-rendszerben, a gazdasági teljesítményünk pedig szánalmas. Az Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési bizottsága Magyarországot bírálva megemlíti a hatalmas méretű korrupciót és az uniós források túlárazott, átláthatatlan felhasználását is. Miközben Magyarország kevesebb mint egy százalékkal járult hozzá tavaly az Európai Unió GDP-jéhez az EU …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mit tagadjuk igaza van a jelentésnek, csak az elvakult budifülkeforradalmárok nem veszik tudomásul, hogy légyszarnak se nézik az országot vezető tolvajok(politikusok) őket !!!
RonaGyuri
fejétől bűzlik a hal, olyan az ország mint kormányfő
Peller Anikó
Majd mindjárt jönnek a célszerszámok és megmondják a libsicöknek, hogy ők milyen okosan tudnak összevissza ugatni. Mekkel dorgolózni azért a húszasért.
cikicakk55
Érdekes mennyire más az eredmény ha nem a Fidesz minőséti a saját teljesíti! Szerintük jobban élünk,többet költünk,nőtt az életszínvonal, a nyugdíjak megtartották vásárló értékükt. A rezsicsökkenésnek köszönhetően havi 2000 fo-os megtakarítádt eredményez. Ha ezt nem a Fidesz értékeli,akkor: a jobban élünk,az rájuk ( a kormány tsgjaira vonatkozik )vonatkozik,a többet költünk akkor nem a csirke far- hát- ra gondolnak,hamem az elit kiadásaira ékszer,nysralás,auto csere,egy új ház,stb. Nőtt az életszínvonal: a Fideszé. A rezsicsökkenés csak a medencés házaknál és a Jakkuzinál mérhető. A gáz árát megajoulból számolják át köbméterre,ami a gáz fűtőértékét jelenti. Mivel egy húsleves és egy rakott krumpli a gàz minősége miatt 2 órával később lesz kész,viszont a gáz óra úgy pörög mint egy benarkózótt fiatalokból álló csoport a rezsicsökkentésnek lőttek. Na és még a fűtésről nem is beszéltem. Nekünk mint átalánydíjasoknál a novemberi óraleolvasás miatt pont karácsony előtt egy héttel hozta a jézuska a 38.900 ft- os gázszámlát. Na és ez már a rezsicsökkentett ár volt. Tahát más az élet a Fidesz Elitjeinek,és más a rettegő 5 millió mélyszegénynek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.