Az idei a hosszúhétvégék éve, és most megint szerencsénk lesz, már ami az időjárást illeti. 

Ilyen idő lesz a pünkösdi hosszú hétvégén

Fotó: Pixabay

Kora nyár

Panaszra nem lehet okunk, sőt, nagyon kellett már ez az áztató eső, a mezőgazdaság és a természet bőségesen meghálálja, hogy pár napig pulcsiba és esernyő alá kényszerített minket:

Pénteken

Napközben már északon is felszakadozik a felhőzet, és a változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap. Elszórtan alakul ki zápor, délen néhol zivatar. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható. Késő este 11, 16 fok valószínű.

Szombaton

Gomolyfelhős, napos idő várható. Elszórtan valószínű zápor, zivatar. Az északi szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

Vasárnap

A sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. Helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. Az északkeleti, keleti szél a Tiszántúlon megerősödik, zivatar környezetében viharos is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

Hétfőn sok napsütés várható többnyire kevés gomolyfelhővel. Néhol alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Az északkeleti, keleti szél helyenként erős, zivatarban viharos is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között várható.

(via 24.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.