Sajnos ez az igazság! Gyurcsány fóbia ez a súlyos betegség sújtja Magyarországot a normális ember nem érti hogy miért és ehhez Öszödnek már aligha lehet köze. Ebben a betegségben többnyire a magukat értelmiségnek vallók egy része szenved, de nem csak őket sújtja hanem a politikai elit jó részét és talán a lakosság jó részét is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Bocsánat elfeljetettem a fő mondatot: természetesen Gyurcsány a hibás.Főleg azért,mert megszületett,és igaz kihivója -ellenfele lehetett volna orbánnak, ha Magyarország tényleg Európához szeretett volna tartozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kereső: Említed a Shcmuk kartársnőt tudomásom szerint ő volt aki a muníciót szolgáltatta a Sukoró perhez, ennyit a az lmp. s nagysádról !!!
Azt még a csuti is elismerte, hogy a gazdasági világváltság ellenére jó kondícióban vette át az ország irányítását, ám ami utána jött az már az ő saruk, az ,,Ő ELMÚLT NYOLC ÉVÜK,, !!!
Mostanra el is tapsolták az összes suskát, szerintem a mnb. kong az ürességtől, pénz nincs már mind átalakult ,,magánvagyonná,, !!!
kereső
@papa.49: igen, és az a Tátrai ,aki váltotta a nagyságát,most börtönben ül,egy olyan "bűnért",amit meg sem történt.
papa.49
@kereső: Meg a Császi is, a bűnük az volt, hogy nem hazudták azt amit a hatalom hallani akart, na most akkor miért kellene az lmp. nek hinni ha ilyen ,,emberek,, alkotják ???
Visszatérve a Gyurcsányra, ő azt hitte, hogy a csapat aki mögötte állt, valóban mögötte áll, pedig NEM, a háttérből a volt pártpénztárnok keverte a kártyát, meg a ,,mamelukok,, az olyanok mint a szekeres, meg a baja, meg a szili, (aki nem mozdony) !!!
Lehet, hogy a Cyurcsány irányítása alatt rossz volt, de az elmúlt 7 év SOKKALTA ROSSZABB VOLT, ÉS EGYRE ROSSZABB IS LESZ !!!
kereső
Ezt nem tudtam,nem ide hozni- Ady az örök!
papa.49
@kisrigó: Tudod nem is fűztem nagy reményeket a választásokhoz, látható volt mindenki csak a megszerezhető bejutás érdekelt, semmi egyéb, ahogy civakodtak a médiában az is gusztustalan volt !!!
Még el kell telnie egy kis időnek mire vagy megbukik a csuti rendszere gazdaságilag, vagy kikerül valaki aki az élre tud állni, és ez a sok ,,megélhetési politikus,, kiesik !!!
Amíg ezek itt kavarják a trutymót, addig itt változás nem lesz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.