Az Index csapata több mint 300 kilométert utazott a szabolcsi városba, hogy láthassa a meccset, de sem akkreditált újságíróként, sem jeggyel nem nézhették meg a mérkőzést, amelyen a Kisvárda feljutott az NB I-be. A stadionban ott volt ugyanis Seszták Miklós.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Szép új világ!
Káderek futtatnak kiscsapatokat ! Pusztulj NER, pusztulj !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Seszták Miklós nevű fejlesztési miniszter városában virágzik a pártokon és politikai lövészárkokon átívelő geciség. Az, hogy a rasszizmusra, antiszemitizmusra vonatkozó vádakra oly érzékeny kormánypárt kisvárdai leányvállalata integráció helyett a szegregáció hímes mezején tapos és fene tudja mibű (mibű, mibű? közpénzbű!) fizet azért, hogy cigánymentes övezetté váljon a település, egy új fokozata a Fidesszel fémjelzett gyalázatos pusztításnak.
Azért elgondolkodtató, hogy Seszták kolléga mégis milyen párhuzamos mátrixban ügyködött az elmúlt években, és melyik részét nem sikerült megértenie annak, hogy az egyélőisten akarata az egyetlen, ami a Fideszben mozgatja a szálakat, hogy ő emel fel és ő tapos bele a turulszarba, ha eljön az ideje.
Eladott Ország
Azért a politika mindenhová befészkelte magát és olyan senki vidéke csapatok lettek, NB I-esek, mint, Felcsút, Mezőkövesd, Kisvárda, Balmazújváros, ahol lehűlt volna a termálvíz ,ezért nem kapcsolták be a pályafűtést. Tudjuk mi lett a kárpátok géniuszának szülőfalujában épített pályából és csapatából is, ahol a Bukaresti Dinamó válogatott játékosai is megfordultak.
alfahir.hu/2017/02/18/stadion_balmazujvaros_labdarugas
Eladott Ország
@F_Viktor: Sok mindennek kellene élnie orbanisztánban, többek között az ifjú pároknak, de sajnos azoknak sem sikerül.
F_Viktor
@Eladott Ország: diktatúrákban így működnek a dolgok, ez van mikor megszűnik a demokrácia.
Eladott Ország
@F_Viktor: A túlmozgásos megfelelni akarás és szolgai túlteljesítési kényszer most sem hagyja nyugodni a NER katonáit. Pontosabban jó lenne, ha csak erről lenne szó. De nyilván nem erről van szó, hanem a féknyúzról elhíresült orbáni önkényről. Sehol nem írja, hogy a Guardiannak alanyi joga lenne részt venni a rendezvényen, a Guardian amúgy is Soros kottájából játszik, hát akkor mutassuk meg neki, hogy ki az úr a visegrádi szemétdombon. A világban terjedő jó hírünkre meg majd jól felhúzzuk az eddig is számtalanszor bevált, lábszagú összeesküvés-elméletünket, a hívek kajálják úgy is, mint kacsa a nokedlit. A főnök egyébként is megmondta, hogy mi vagyunk Európa jövője. Valóban. Oroszország felől nézve pláne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.