Orbán Viktor a Facebookon jelentette be, hogy ismét nagyapa lett.

Megszületett Orbán Viktor miniszterelnök második unokája. A kislány a Johanna nevet kapta. A hírt a Facebookon tette közzé hétfő délelőtt Orbán Viktor.

A Story magazin januárban írta meg, hogy Orbán Sára, Orbán Viktor és Lévai Anikó középső lánya gyermeket vár.

Az első Orbán-unoka, Alíz, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyermeke 2016-ban született.

Forrás: 24.hu, Facebook

Fotó: MTI

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ebből a sajátlábú fajtából már így is túl sok van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a főoldali kép vetekszik a forrás 24.hu kép-mellékletének bugyutaságával! =))
papa.49
Vurgális leszek ,,akkor most hová szarjak,, mi közünk hozzá családi ügy !!!
tudode
Vajon ezek az unokák, és akik még meg sem születtek, vajon BÜSZKÉK lesznek arra a NAGYPAPIRA, aki mikróban, családi mértékben 8-ból 6-an a POKOLBA kívánják, mivel a nagypapi olyan rafcsi, hogy még ezt "is" ORBITÁLIS GYŐZELEMNEK hiszi a piszi!
Eladott Ország
Akkor az ország előszobája elé ki kell tenni a lábtörlőt, hogy minél később érjenek be a saját lábak. Akkor most már lehet Johannának is kastélyt vásárolni. A szomszédom lánya is megszülte második gyermekét, igaz ők munkából élnek azért nem tették be az újságba.
Macskaszem
Ebből a sajátlábú fajtából már így is túl sok van.
cs.n.
Magánügy, nem érdekel még akkor sem, ha ez folyik ma a csapból is.
Commenter
@Eladott Ország: hát igen. Ezek is saját lábon állnak. Az unoka apja Navracsics brüsszeli munkatársa...egy egész frakciónyi unokát kell majd eltartani. Mit hahózik meg kukucsol egyébként folyamatosan a FB posztjaiban? Ki az az infantilis mű-jópofizó egyed aki ezeket a siralmasan röhejes posztokat írja?
colibri
Jó darabig lesz még orbán-unoka születés. 4 lánynak sok gyereke lesz, mert ezek olyan fajták: nagycsaládosak. Biztosítani kell nekik a megfelelő életszínvonalat, minimum olyat, mint a mészáros lőrinc pereputtyoknak.
desiro57
Ezek a fényre jönnek, mondta az orvos!!!
papa.49
@desiro57: Azt a cigány ember mondta a dokinak ,,oltsa el a lámpát ezek a fényre jönnek,, ))))))
Ezek is bizony a fényre jönnek, még vagy 20 )))))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
Még csak annyit a Johanna tipikus magyar név...olyannyira az, hogy a János héber női megfelelője. Mekkora cinizmus kell már ehhez hogy héber nevet adjanak a gyereknek miközben óriásplakátokon járatják le Soros Györgyöt és nyíltan zsidóznak a nagy kereszténydemokráciában. Ha már ennyire magyarkodnak, legalább ne adnának külföldi nevet a családtagjaiknak...lehetett volna Boróka, a házi páleszfőzés tiszteletére...
papa.49
@Commenter: Figyelj ezek annyira hülyék, hogy ilyen abba a csöppnyi 1 árva bitjukbe BELE SE JUT !!! Azt gondolná az ember iskolázott pacák tanult vagy cirka 17 évig iskolákban, hogy ragadt rá valami a koszon kívül, hát itt az élő példa NEM RAGADT RÁ MÁS CSAK A KOSZ !!!
Commenter
@papa.49:ezekre tényleg csak a lopott vagyon ragadt, meg a kosz...abból viszont irgalmatlanul sok. Nem tudom milyen alapon becsmérelt más egyetemistákat amikor ő nyilván az egyetem mellé járt.
papa.49
@Commenter: Valahol olvastam mikor Angliában kellett volna egyetemre járnia, valahogy mindig a kocsmában kötött ki, a Soros meg fizette neki a havi ellátást !!!
F_Viktor
@Clavigo: Írod:
"Mi közöm hozzá ?"

Csak annyi, hogy a gyerek (fel)nevelésébe anyagilag rád is számít az orbán família.
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Tudjuk nem ő kezeli az oldalt, oké, de aki kezeli nem képes arra figyelni milyen stílusa van akinek a nevébe írogat?"

Ez kell a 2 millió birkának (mint a helló röfi!), ettől dobnak egy nagy hátast.
namihami
Johanna??? Sikerült az ősmagyarnak egy echte ősi magyar névre bukkanni.
Minden második nőneműt, aki átlépte a hágót, Johannának hívtak.
Vagy erre már nem áll a nagy magyarsága???
Commenter
@papa.49: ezt én is így gondolom. Talán akkor kellett volna Soros Györgynek visszavonnia azt az ösztöndíjat!
Commenter
@namihami: van magyar változata is a névnek: Janka. Erről ennyit.
bakegya
JOHANNA...még ki se bujt-de máris SZENT...nyilván nem ok nélkül viszketegségből kaphatta ezt a nevet az újabb százlábú orbánlány-ARRÓL NEM IS BESZÉLVE,MIBŐL GONDOLJÁK HOGY KÖZÉRDEKLŐDÉSRE AD OKOT g .viktor magánügye.
Commenter
@CsipkeRózsa: az is héber, de akkor amikor Ráhel született, OV még liberális volt és pont akkortájt kapta a Soros ösztöndíjat is. Bár ő tagadja most már, hogy emiatt nevezték a babát akkor Ráhelnek.
Commenter
@F_Viktor: Azt olvastam valahol hogy Habony volt felesége kezeli az FB oldalt. Egy kisiskolás különbet készít.
terlasz
Szép nagy színes család fog élősködni nemzetünk nyakán. Kicsi lesz nekik ez az ország...
Zeta
@bakegya: egyről tudok, azt a papok máglyahalálra ítéltek.
Eriksson
Ha továbbra is ilyen hatékonyan működik az unokaprojekt, hamarosan nem lesz elég Húsvétkor egy üveg kölni. :)))
Zeta
Hány embernek született, egyszerűnek, becsületesnek, aki minden nap kűzd a megélhetésért. Nos én nekik kívánok sok örömet!
Borsodi
@Mirabilis: A Magyar meg kihal, vagy el menekül a hazájából.
Desischado
@papa.49: Tévedsz Papa, ez nem magánügy, mert ezt a kis csöppséget is nekünk kell eltartani. Szegény baba, mit véthetett, hogy ebbe a parazita családba kellett megszületnie?!
Eladott Ország
@Mirabilis: tegnap, 20:30; Ezeknek CSOK sem kell mégis szaporodnak, a családi adókedvezmény meg végtelen. www.alkotokboltja.hu/img/product/normal/n/b/nbettus_product_5340_150717140422_804487.jpeg
bakegya
@Zeta: EBBŐL migráns lesz,amint saját lábára állítjuk!!!ÁLLÍTOM!
tulipan
ALAKUL a Dagadék unoka NŐI FOCI CSAPATA!!! Hahaha :D
CsipkeRózsa
@terlasz: Szerinted "Kicsi lesz nekik ez az ország... "

Azért kacsint Orbán Európa felé "szurkáló szemmel".
division
@Desischado: Biztosan te meg az itteni kommentelők fogjátok eltartani majd. Ha a butaság fájna olykor...
Desischado
@division: Képzeld igen, mert a MI adónkból gazdagodnak, illetve lopnak! A butaság nem nekem fájna!
division
@Desischado: A legtöbbször azoknak fáj az adó aki nem is fizeti.
kereső
@division: miből gondolod?,hogy annak fáj,aki nem fizet.Én fizetek,nem is keveset-és felháboritónak tartom a közösség pénzének elherdálását,elsikkasztását,értelmetlen és a továbbiakban is csak pénzt vivő betonteknőkbe(stadion?) ömlesztését számolatlanul.És igen,azoknak fáj legjobban,akik nem fizetnek-mert gyermek,mert beteg-rokkant,mert idős.Mert leginkább ezt a pénzt tőlük lopják el,ill.fecsérlik el.
És azért is dühös vagyok-mert a befizetett adóm másra kerül felhasználásra-mert rendszeresen keresnek meg adományokért a megyei kórházból,ilyen olyan műszerekere,gépekre.Legtöbbször az újszülöttek számára.És adok,adtam-de mostanság jutottam arra az elhatározásra,hogy nem adok többet,bármennyire lelkiismereti kérdés is ez nálam.Ugye kitalálod,hogy mi az oka a NEM-nek?
terlasz
@division: Mindenki fizet adót, aki ebben az országban él. Áfát biztosan.
A butaságot pedig jobb , ha nem elemezzük ki részletesen.
division
@terlasz: Pedig ki lehetne elemezni. Ismerek nem egy embert aki nem dolgozik, mégis nekik van a legnagyobb szájuk hogy az ó adójából ne tartsanak el másokat. Kicsit sem szánalmas.
division
@kereső: Gondolom elfogyott az a plusz:-))) Félretéve a tréfát, én a mai napig segítek gyerekeknek, állatmenhelyeknek, és a továbbiakban is ezt fogom tenni, mert ők tényleg nem tehetnek semmiről.
terlasz
@division: Ilyen bizony van és nem feltétlenül a kisebbséghez tartozik.
division
@terlasz: Nem is írtam hogy mind oda tartozna.
kereső
@division: csak a lényegről nem beszélsz!
division
@kereső: Majd te leírod mi a lényeg.
kereső
@division: Irja neked a bánatom.Biztosan elmúltál már 35 éves.Érvek ,tények helyett,semmitmondasz.Jó,hogy hozzá nem teszed,hogy az én apukám akkor is okosabb,meg szebb-bbbbbbeeeeeeeeeee.
division
@kereső: Pedig okos és szép is volt apám, nem mellesleg nagy tudással bírt, sosem pártokban gondolkozott, hogy mi lenne akkor ha nem a Fidesz lenne pl. Tette a dolgát, gazdag emberként élt csak sajnos 4 éve hogy meghalt. Én lényegében őt követem, s valóban elmúltam már régen 35. Tudom egyébként mire gondolsz, de amikor adományozol teszem fel kórházaknak azt senki nem fogja lenyúlni. Amit én sosem csinálok hogy utalok alapítványoknak pénzt, inkább helybe viszem amire szükségük van.
kereső
@division: abszolut nem értem,hogy mi köze az egész eszmecserénknek ahhoz,hogy édesapád miben gondolkodott.(Az enyém már 32 éve halott,-belehalt a malenkij roboton összeszedett nyavajáiba,fiatalon.De szerencsés volt,mert Ő legalább hazajött.)
Egyébként elbeszélünk egymás mellett, neked nem akarózik kimondani-hogy a közpénzfelhasználás nem optimális-azaz ,miért kell egy kórház újszülött osztályának alapvető műszerekért adományokért kuncsorogni.De lehetne sorolni a többit is.Lelked rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.