Dr. Mészáros Gyula ny. repülő ezredes a Magyar Békekörben tartott előadásában kétségbe vonta hazánk NATO-tagságának legitimitását, mert a róla szóló népszavazás, az akkori törvények szerint érvénytelen volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bár a kormány következetesen tagadja, hogy különleges viszony lenne a budapesti és a moszkvai vezetés között, a NATO nyugati tagállamai már nem bíznak Magyarországban. Úgy látják, hogy az ország orosz hírszerzési hídfővé vált. Orbánék nem egyszerűen köztörvényes bűnözők. Hazaárulók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Dr. Mészáros Gyula ny. repülő ezredes elvtársnak: cdn.blog.hu/cs/csepeliek/image/nemeth_szilard_konyec.jpg
Kérdés, hogy csútiék és bűnbandája meddig megy el a falig, de az országot hagyja nyugodtan élni ő meg takarodjon a gulágra.
cdn.blog.hu/pr/progressziv/image/gulag.jpg
Nessy
Putyin, amint békés célokra használja a fegyvereit! Lásd Szaud Arábia, Krimi félsziget Ukrajna!
Drága Mészáros úr, ekkora baromságot ne mondjon, mert leszakad a mennyezet!
Sámannus
Úgy élvezem amikor a szarjankók okoskodnak, közben kilopnak mindent a fészekből amiben laknak. Független had micsodát vizionálnak. Ami most van hadsereg még a farokcsóválástól is összeomlana, olyan gagyi az egész. A cirádákkal tűzdelt sziporkázó elemzések csak azzal nem dicsekedik, hogy ki sért itt először jogot, hogyan kerültünk ide? Ez az ország szétverését is jelenti. A nagy maci a valagát törülné ki velünk.
Ha Orbán kirángatná a NATO-ból is az országot, akkor úgy állnánk Európa közepén mint a csupasz csiga, az taposna el minket aki épp erre jár. A maffiának nyolc évig egyéb gondja sem volt mint hogy teljesen védtelenné tegye az országot.
lampa laz
Nyugodjál békében gyula! Igazi régivágásu brezsnyevista vagy a lomonoszovos diplomáddal együtt. Az sem baj, ha pocakos vagy, mert a hülye dumád pont passzol orbán jövőképébe.
advocat
Kedves Ezredesem! Azért ennyire nem kellene. Talán még mindig Putyinra vársz? Végül is a népszavazás annyira volt érvénytelen, mint a migráncsoké. De 98 % szavazati arányra hivatkoznak. Ha egyikre lehet, a másikra miért nem? Úgy kormányilag. Egyébként élvezd az unokáid. Remélem vannak. Mert annak legalább van haszna. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.