Míg Orbán és Bakondi tömegével érkező migránsokról vízionál, szó szerint migrációs nyomás nehezedik az országra, addig a Rendőrség nap mint nap leírja a tutit. Bakondi a minap több százezres tömegekkel riogatott, Orbán pedig több millió afrikai migránst vízionált a magyar-szerb határhoz, addig a hosszú hétvégén csupán 1 fő illegális határsértőt tartóztattak fel a rend őrei. …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Basszus már állmigránsokat kell beszervezni, mert hogy lesz ebből kétharmad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Az az egy fo is csak eltevedt. Esze agaban sem idejonni.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Ugye nem gondolod komolyan??? Sorolj példát...hány százalékát sikerül visszatoloncolni a kiutasítottaknak???
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ne játszd már a fejedet. amit Brüsszel akart az eljárások lefolytatása volt, és nem a befogadás. Akiket viszont orbán valóban befogadott azzal neked semmi bajod. Lelked rajta, hazudsz amikor kérdezel is.
Pálinkás Pál
@Sámannus: ha a kötvényesekre célzol tizet nem tudsz mutatni az országban!!!nekik a papír kellett csak...
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ezt állítod te, de ha igaz is egy is sok.
Aki így jön ide igen sok indoka van, elsősorban az, hogy árt az ország nemzetközi megítélésének ezen keresztül a magyaroknak amikor külföldre is mennek, mivel a magyar okmányokat a kormány lejáratja. Hazugság az is hogy nem ide jönnek, mert ide toloncolhatják vissza őket. Magyarul akik ellen most okádik a kormány kecskét békát AZOKAT küldik vissza!
Kevesebbet kéne hazudozni ilyen mesékkel, mert sokat árt az jó szándékú embereknek.
A legsúlyosabb megítélése pedig abból van, hogy a magyar kormány bakot áll a maffiáknak, és a bűnözőknek bejutni a magyar állam szövetségeseihez.
Az a "csak" súlyos erkölcsi teher az országnak, minden tekintetben.
Pálinkás Pál
Valahogy elknyarodtál a témától...teljesen mindegy ,milyen kormány,milyen ország...a migráció egy megszállás,egyelőre fegyverek nélkül !...És aki ezt pártolja ,az minimum elmebeteg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.