Mint arról beszámoltunk, Mellár Tamás független országgyűlési képviselő úgy döntött, hogy átül a Párbeszéd frakciójába, megmentve így őket a széthullástól. Ez természetesen nem tetszett a Jobbik képviselőinek (sem?), akik közül Fogarasi Gábor közösségi oldalán húzogatta az oroszlán bajszát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Nem azonos ligában játszik Mellár és Fogarasi.
tudode
Az ellenzék egymással való .. k a k a s k o d á s a .. segíti hozzá a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL a ugri bugrizni ide, oda, amoda!
.
Miért nem képes O1G elfogadni, átgondolni azt, hogy MÉG EGY alattvalóvá silányított állampolgár sem képes csak JOBBIKUSÚL, SZOCIALISTÁKKUL, LIBERÁLISAN gondolkozni M I N D E N N A P I .. életében, azzal . s z e m b e s ű l v e, hogy az elveit ki tudja hány színét változtató, "mutyizó" FIDESZÜL hogy "is" kellene élni, gondolkozni , de az "csak" .. A G Y M O S O T T A N... lehetségeSS!
.
Kívülről az látszik az ELLENZÉK marakodását illetően, hogy MINDEGYIKÜK vezérhangya szándékozik lenni, az acsarkodás közben KIÖNTVE a fürdővizükkel a NÉPFELSÉG elvárását, ennek eredményeként a MINDENHATÓ akár nyugdíjba vonulhat a félresikerült POLITIKAI SZAKMÁJÁVAL!
Sámannus
Az agyhalottak osztódással szaporodnak. Sajnos ezért nem látszik a vége, hogy az értelem egyszer győzzön.
Nessy
Mellár Tamás intelligens, önálló véleménnyel rendelkező "politikus"!
Faragó úrnak ajánlom saját pártjának a problémáit, van most éppen elég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.