Az MSZP tudta nélkül egyeztetett a Liberális Pártnak nyújtandó 60 millió forintos támogatásról.

Az InfoRádió Aréna című műsorában kedden arról beszélt Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője, hogy pártja fegyelmi eljárást indít Molnár Gyula volt pártelnök ellen, mivel Molnár jelentősen túllépte hatáskörét, mikor a Liberálisokkal 60 millió forintos juttatásról egyezkedett. 

Fegyelmi eljárást indít Molnár Gyula ellen az MSZP

Molnár Gyula a választás éjszakáján

Fotó, címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

Tóth elmondta, a Párbeszéd frakciójából kilépő liberális párti Bősz Anettnek vissza kellene adnia mandátumát az MSZP-Párbeszéd pártszövetségnek. 

Fegyelmi eljárást indít Molnár Gyula ellen az MSZP

Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető és Karácsony Gergely, a Párbeszéd párt elnöke

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tóth hozzátette, Bősz a parlament gazdasági bizottságának alelnöki posztját kapta, erről a Párbeszéd-frakciónak kell döntenie, hogy megtarthatja, vagy átadják a frakcióba beülő független képviselő Mellár Tamás közgazdász egyetemi professzornak.

Azt gondolom, hogy minőségi változás lesz, hiszen Mellár Tamás elismert közgazdászként, a Magyar Tudományos Akadémia tagjaként fajsúlyos alelnöke lesz ennek a bizottságnak, és igen komoly ellenzéki kritikákat fog megfogalmazni

- nyilatkozta Tóth. 

A szocialista frakcióvezető a műsorban elmondta,  „hosszú távú kötelezettségvállalásra csak akkor jogosult az elnök, ha az elnökség ezt támogatja és elfogadja”. „Miután ilyen elnökségi döntés nem volt, így a volt pártelnök hatáskörét túllépve járt el ebben az ügyben, az MSZP pedig nem tudta vállalni ennek a kötelezettségét”.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az egész kampány alatt, de már előtte is úgy éreztem, hogy az mszp már nem akarja tovább csinálni. Még csak lendületet sem vettek a kampányhoz. Mintha várták volna hogy a többiek beelőzzék őket. Már 2014-ben fel kellett volna oszlatniuk magukat és a választóikat át kellett volna vennie a többi demokratikus pártnak. Az mszp pont olyan negatív brand mint Gyurcsány. Mondom ezt úgy, hogy mszp szavazó voltam 2010-ig és Gyurcsányban sem a patás ördögöt látom. Tanulni kell Orbántól. Mikor elhasználódik egy embere lecseréli azt. Bár mi tudjuk, hogy a háttérben ugyanaz a bűnös hatalomtechnika működik csak új a kirakat, de ez működik. Az emberek szeretik ha elvarázsolják őket és hisznek a varázslatban, mert vagy nem értik, hogy ez csalás vagy pusztán hinni akarnak benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tkr ltl hmlysn
Megélhetési politikusok.
A semmiért nagyot kaszálnak.

Egy annyira leszart nép nincs még egy Európában, mint a magyar.
Szarik a népre a kormány, meg az ellenzék is.
Ha most gyomorideg lett, az jó, az természetes érzés.
maci0427
Az egész MSZP. - DK. és a többi Baloldali "pártok" egy nagy rakás szerencsétlenség ! Még 2030. -ban sem fognak nyerni ! Fellehet rá készülni erre mindenkinek !
Eladott Ország
Gyula vitéz, mennyi volt belőle az alkotmányos költség? Még te is szabadlábon vagy b*zdmeg!
papa.49
@Eladott Ország: Tudod mi jutott eszembe, ennek is ,,pártfeladata,, volt zülleszteni az ellenzéket, amik kiderülnek azok után bármit el lehet képzelni az ellenzéki ,,politikusokról,,
A ,,júdás pénz,, nagy úr !!!
Eriksson
Mi ez Molnár elvtárs, ha nem kőkemény KORRUPCIÓ?
Eladott Ország
@papa.49: Orbánnak a könyvelési listáján az ellenzéki pártok kifizetése, csak egy apró tétel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.