Betiltott fogyasztószert – Reductilt -, vagy annak silány utánzatát kínálja a tájékozatlan túlsúlyos embereknek egy kamu honlap. Mivel még mindig nem találták fel a túlsúly elleni valóban hatékony és mellékhatástól mentes szert, egyesek betiltott gyógyszerekkel próbálkoznak. Még ma is sokan érdeklődnek … Olvasd tovább →

Forrás: testepitek.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
De feltalaltak. Ugy hivjak, hogy Calocurb, es nalunk lehet kapni, interneten keresztul is. Etvagycsokkento, megszunteti a csoki utani vagyat, (ami bennem 100 %-on porgott eddig), felgyorsitja a szervezet meta bolizmusat, mindossze egy termeszetes osszetevoje van, es napi egy kapszula eleg a fo-fo etkezes elott 45 perccel. Asszem 45 kapszula van egy dobozban, 60 dollarba kerul, egy het alatt bo 1 kilo ment le rolam. A tulsulyom nem volt veszes, de engem idegesitett. Igy viszont mindenki jol jar, ha le tudok fogyni a normal, 56 kilos sulyomra.
karma1
Ja, probaltam Teronacot (a mult szazadban), a Reductilt is , a SlimFit-et, Thermogenic-et is, - mindegyiket tokeletes eredmeny nelkul. Sem az akupunktura, sem Mayo-, Keto , lo carb dieta nem segitett, az elektromos melymasszazs sem. (Ezeket mind szules utan hasznaltam. ) Erdemes utanagondolni ennek a szernek, ha Magyarorszagon kaphato lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.