Az ATV-ben lendült ellentámadásba a Liberálisok elnöke: Mi hoztuk a szavazatokat! Miután a Liberálisok egy szem parlamenti képviselője, Bősz Anett felrobbantotta a Párbeszéd-frakciót, illetve kiderült, hogy Molnár Gyula és Karácsony Gergely egy párton belül is titkolt megállapodás keretében tervezték finanszírozni Fodor Gáborékat, ellenzéki oldalon elszabadultak az indulatok. Szabó Tímea például azt mondta, hogy Fodor Gábor egy politikai élősködő. Ezzel az idézettel indul Rónai Egon beszélgetése Fodorral az ATV-n, hogy aztán ilyen jelenetekbe torkolljon:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegyük hozzá, hogy a szocik persze bőségesen rászolgáltak arra, hogy Fodor megint hülyét csináljon belőlük! =))
wagabund
..."Fodor Gábor egy politikai élősködő."...

tegnap Kálmán Olga is próbálta megszorongatni, de ő ehhez kevés...
Fodor maradni fog, ehhez nem fér kétség...most figyel, kitől is remélhet egy kis segítséget..
RonaGyuri
Madart tolláról

Nem csak időben, de térben is van déjà vu

Egyre újabb és újabb fejleményei vannak a Bősz ügynek. Aki nem tudná a magukat liberálisnak nevező Fodor féle gitt-egylet ismét bedobta a négy év előtti akcióját, azt őt/őket komolyan vevők voltak olyan marhák – bár erre a Gyurcsány felhívta hivatalosan a figyelmüket -, hogy bevitték a hátukon őket is a parlamentbe. Ebben sincs semmi újdonság, sőt mint tudjuk 98-ban a párt elődje is tette az elefánt egérkéjeként dübörögtek.
Igen van itt bőven „déjà vu ” –ből annak klasszikus értelméből. Azonban Rónai Egon vendégeként térben is okadatolt. A műsorvezető szembesítette azzal a ténnyel, hogy „ a Liberálisok úgy küldött képviselőt a magyar parlamentbe 2014-ben és 2018-ban is, hogy a pártnak se szemmel látható tagsága, se érdemi tevékenysége, se szavazói nincsenek.”, sőt felemlítette azt is, hogy „Szabó Tímea azt mondta, hogy Fodor Gábor egy politikai élősködő.”.
Nos erre ez a derék Fodorka – okadatolva a mondást „
noscitur ex socio, qui noncognoscitur ex se” - , amit magyarul madarat tolláról, embert barátjáról -ként szoktunk emlegetni. Bár a dolog a latin szószerinti jelentéséhez közelebb áll, vagy legalább is pontosabb, hisz Fodor reakciója erősen hajaz a régi barátja szokásaira. Úgy reagált, hogy szerinte ők hoztak áldozatot annak érdekében, hogy a szövetség létrejöjjön. Sőt – s ez aztán igazi Orbán-os – „lényegesen jobb eredményt értek el mint nélkülük”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.