Ceglédbercelnél éjfél után fejezték be a helyszínelést, a főút újra járható. Mint korábban megírtuk, kilencen haltak meg Ceglédbercel közelében kedden egy román rendszámú kisbuszban. Még este előkerült egy felvétel, amely szerint a sofőr a Facebook Live-on indított közvetítést a frontális karambol előtt. Az Adevărul című bukaresti lap honlapján látható videó alapján feltételezhető, hogy a közösségi oldalán élőben bejelentkező sofőr a figyelmetlensége miatt hajtott át a szemközti sávba, ahol ütközött a homokot szállító teherautóval. A felvételen látszik, ahogy a sofőr önmagát majd azt filmezi, ahogy egy egyenes útszakaszon előzésbe kezd. Látható, amikor jön szembe a teherautó, de nem tesz semmit, hogy elkerülje az ütközést. A mikrobuszban utazók haltak meg, a teherautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondtam en, hogy mindenki menekuljon, ha az uton valamerrol (vele parhuzamosan, vagy szemben) roman rendszamu auto kozlekedik...
Hat a Sors rendesen megbuntette erte, de a masik nyolc ember megerdemelte ezt a merhetetlen buntetest?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.