Pörög az ukrán nyugdíj- és szavazatbiznisz.   300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon... Pörög az ukrán nyugdíj- és szavazatbiznisz. 300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon élnek utánament annak, hogy Magyarország keleti határán hogyan működik az úgynevezett nyugdíjmigráció. A riport szerint többen úgy jelentkeznek be Ukrajnából magyar nyugdíjra, hogy nem is itt élnek, csak vesznek egy ingatlant és átutaznak, amikor a nyugdíjat át kell venni. Találtak olyan embert is, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon.

Forrás: mindenegyben.com
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a cikket A3-as nagysagura nagyittatnam, es belevernem minden csokott agyu videki es varosi fidesz-fan orrat, hogy olvassa el, es vegye elo az utolso nyugdijfizetesi szelvenyet, es probalja meg osszehasonlitani a 2 osszeget, es ha meg mindig nem erti, hogy at lett baszva, mint a macska a palankon, akkor elkuldeni oket Ukrajnaba, hogy probaljanak meg ott elni, akkor majd nekik is ennyi nyugdijuk lesz, de addig kusti.

Monnyuk ezt egy molinora is kiirnam, - foleg azt az elszamolasi ivet, amin nyugdijat VISSZAMENOLEG fizetnek ki olyanoknak is, akik esetleg magyarul nem is tudnak, es meg a latin betuket sem ismerik, csak a cyrillt...:o(((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@karma1: (23:15) Értem én, hogy Orbán lejáratása és Gyurcsány fényezése lenne itt a célod.
De Kádár, és Ferenc testvér között azért volt itt még néhány miniszterelnök, aki szintén nem tekintette sarkos kérdésnek az ukránok kedvezményének megvonását. (ami az oroszoknak is fennáll). Itt van pl. mindjárt Antall József, aki egyenesen 15 millió magyar minielnökének tartotta magát! Melyik ujját harapja meg? De fel sem merült még egy sor miniszterelnöknél ilyen pitiáner gondolat.
Négy év előtt még senki nem ismerte ezt a kérdést a titokzatos perzsavásáron. Mert teljesen jelentéktelen, műveletlen, egyéniség és tudás nélküli miniszterelnökök sora váltotta egymást. A demokrácia, amelynek a népakaratot kellene kifejezni, politikai vigécek, pénzes maffiák, ügynökölő alkuszok vásári piaca lett. A mostani választás is jól mutatta ezt.

Igazi Államférfi, akinek szemléleti távlata, megbízható ítélőképessége, és áldozatkész egyénisége lenne, bizonyosan van Orbánon kívül is az országban, de nem jut, vagy nem akar szerephez jutni, mert a maffia átharapja a torkát. Az elmúlt huszonnyolc évben vigécek, jelentéktelen akarnokok követték egymást, akik csak az ország kirablását segítették elő. A belső helyzet sivárrá vált, ahol eddig az embereket még a választások sem érdekelték, az emberek hitét a korrupt politikai vezetések, a pazarlás, a tisztességtelenség megrendítette.

Igazi politikai célja Orbánnak is csak a '15-ös muszlim csordák illegális beözönlése óta van, a gazdasági bevándorlás ellenzésével kivívta az európai népek csodálatát és elismerését, ezzel Európa vezető politikusai közé emelkedik.
Nem fog ilyen kisstílű - amúgy is reménytelen - politikai zsákutcába keveredni, mint néhány ezer ukrán nyugdíjas illetményének megvonása.
Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Te félelmetesen buta vagy ember. Ha komolyan gondolod amiket itt összehordasz, akkor te vagy az igazi magyarellenes áruló, társadalmunk hangos ellensége.
kereső
@verőce21: húúúúúú,mekkora nyelved van kishenceg!
Gauntlet
Aki megszavazta ezt a társulatot még négy évre...
AZ FIZESSEN!
karma1
@Gauntlet: Sajnos, nem lehet kiszemelgetni, hogy ki hogy szavazott, es most mennyire viseli a szavazata kovetkezmenyeit.
1magyar
@verőce21: tegnap 18.48-ra: Ha szolgálati idő nélkül fizet ki a nyugdijbiztositó valakiknek nyugdíjat akkor fel kell őket jelenteni.
Egyébként is az egyezmény már megszűnt a Szovjetunió felbomlásával. Nem hiszem, hogy ez jogilag miért nem egyértelmű.
Ha meg dolgoztak itt akkor jár nekik.
A magyar nyugdíjasok egyesületének kellene feljelenteni ha nincs szolgálati idejük!
Nálunk meg ha egy nap is hiányzik nincs nyugdij kifizetés - hihetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.