Két napja találgat az ország, ki lehet a titokzatos férfi, akivel fagyizni ment a magyarországi regnáló miniszterelnök. Kardinálisnak tűnik a probléma, hiszen Orbán csak úgy nem vegyül a néppel, nem vezet autót és főleg nem mutatkozik testőrei, szóvivője, rajongótábora, fotósa, stábja és a slepp többi tagja nélkül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Ez szerintem is megrendezett.
Egyszerűen nem hiszem, hogy egyedül, kíséret nélkül csak úgy beül valahova. Ha így lenne, egész más ember lenne, de sajnos nem. :(
Macskaszem
El ne higgye már valaki, hogy ez a beszari, kérdés elől függöny mögé menekülő féreg TEK nélkül ki mer lépni az ajtón. A fényképészt habony küldte, a cikket a habony újság írta, és pont annyira hiteles. Csak az a biztos, hogy az asztalnál baromi sok pénzről volt szó.
dr. prédikátor
Ezt a gecit még szarni is testőrök kísérik!!!/ de előtte a tektök megnézi a budit hogy nincs e aláaknázval/
Eriksson
@dr. prédikátor: Ezen nem is kellene csodálkozni. Időnként a szar is robban.
karma1
Hahaha, a Belvarosban, melegben a minielnok bemegy egy kocerajba, ami TOTAL URES, csak ez a "szemfules", (es a kepet azonnal csak a ripostnak elkuldo) fotos "csak ugy" lekapja a puhost, amint fagyizik, vagy nem...

Na, en ebbol a korbol mar kinottem, nekem uj meset kell kitalalnia, de nagyon hihetot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.