Engedje meg kérem, hogy gratuláljak én is Önnek... így a sokadik senkiként, de annál nagyobb örömmel. Elképesztő ez a tudás, ez a csodás elme, ami Önnek megadatott, valósággal lenyűgöző, sőt amióta megismerhettem az Ön nevét, gyakorlatilag nincs nap, hogy ne is mondogatnám...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: :)))))) " holott Kásler prof. munkája, pályafutása, páratlan és kifogástalan." Az a baj, hogy nem ismered... Jobb is...
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: Nem ismerem, csak az életrajzát. És te?
karma1
hat igen,... ilyen konnyu elvesziteni valakinek a hitelet... Hiaba volt kivalo onkologus, orvos, de ha az orvoslast rabizza a koroszteny hite'letre, es ilyen osszefuggeseket kezd el harsogni, az bizony azt jelenti, hogy elindult a demencia es az Alzheimer rogos, de biztos leepulest igero utjan.

Aki az egzakt tudomanyt osszekeveri a ve'lt hittel - ami sosem lett bebizonyitva -, es ezt fennen hirdeti , - annak bizony az egesz eletet meg lehet kerdojelezni.
egy orthodox zsido orvosnal nehezebb jo orvost elkepzelni, de meg nekik sem jut eszukbe, hogy egy daganatos betegnek a Tizparancsolatot javasoljak a gyogyulas egyetlen utjanak. Ok peldaul azt csinaljak, hogy MINDENT megtesznek a betegert, ami a tudomany legutolso allasa szerint megteheto, es azzal az imaval egeszitik ki a gyogyitasukat, hogy "ha Isten is ugy akarja, gyogyuljon meg!"
Amit kasler a kinevezesenek a bodulataban elsore kinyilatkoztatott, az maga a tomeny baromsag,- viszont rendkivul jol passzol orban nepirto emberellenes egeszsegugyi politikajara, magyarul kasler felmenti ot az alol, hogy tamogatnia kelljen a jovoben a szarra ment egeszsegugyet. Az egyhazaknak ugyis ad eleg penzt, majd azok atveszik es harsogjak szinten ezt a baromsagot, es akkor minden OK lesz az orszagban. Csak epp egy kicsivel meg tobb ember fog embertelen korulmenyek kozott meghalni.
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: én ismerem. A wikis életrajza... :)))) hahhhhh ...:)))) Azt tuti fideszes agitprop osztály írta... :(((( A címei valóban megvannak, no de hogyan???
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: Na, mindegy. Egyelőre nem sokat tett, de majd kiderül mire képes mint miniszter. Bár intézményvezető volt hosszú-hosszú éveken át. Vagy az is kamu?
nezelodo
Bizonyára remek ember ez a doki, de valamennyi fidesz kormány megalakulásakor azt vártam, hogy a valamikori liberális forradalmár Orbán fiatal, lendületes, modern tudással és társadalom ismerettel bíró jól képzett szakembereket választ a csapatába. Helyette leginkább öreg, szakmailag nem éppen korszerű, sokszor alkalmatlan felkészületlen semmitmondó fazonok prédikálnak a múltról és a jövőről, és megszabnák mikor és miért szüljenek a fiatal nők, és még az afrikai sertéspestis is Orbán zsenialitását dicséri a disznóhúsos szendvicset dobáló muszlimok miatt. Ezeket még egy elemi iskolát végzett értelmes gyerek is kiröhögi az idejétmúlt gondolkodásuk miatt! Na ezek aztán szajkózhatják, gyere haza fiatal, még az is elmegy a láttukon, aki amúgy nem akart. Aztán ha kiderül, Soros növendékek, akkor azt hiszem tényleg szar oktatás folyik ott, ha ez társaság a krémje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.