Felhőszakadás miatt 17 óra helyett 17 óra 45 perckor kezdődik a DVSC-Puskás Akadémia mérkőzés az OTP Bank Liga 32. fordulójában.

Bő egy órával a tervezett kezdés előtt hatalmas eső zúdult Debrecenre, a Nagyerdei Stadion játékterét is elöntötte a víz, így negyedórával a kezdő sípszó előtt Bognár Tamás játékvezető és segítői úgy döntöttek, egyelőre alkalmatlan a pálya a játékra, a mérkőzést a tervek szerint 17 óra 45 perctől játsszák majd le.

A felhőszakadás nemcsak játékteret nem kímélte, de a víz betört a stadion épületébe is, a játékoskijárónál és az öltözőfolyosókon több centiméter magasan hömpölygött.

A városban is készültek fotók:

Akkora eső esett Debrecenre, hogy még a felcsútiak is eláztakAkkora eső esett Debrecenre, hogy még a felcsútiak is eláztak

(MTI)

Fotók: MTI/Czeglédi Zsolt 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ja kérem... büszke,,meg erős,,,,meg jól teljesít..meg izé-hozé. ,,,de szorgos népünk győzni fog..Egyébként meg leszarom.
papa.49
Mit kell ezen felakadni, ha szárazság van focipálya, ha esik elegendő eső vízilabda pálya, télen meg korcsolya pálya )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na ez az igazán kihasználható sport létesítmény potom 12 milliárdért !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.