Bánóczi Lajos, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség jelöltje nyerte a vasárnap megtartott időközi polgármester-választást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyarban – tájékoztatta a Túristvándi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője az MTI-t.

Szalkainé Fóri Zsuzsa elmondta, hogy az 538 választópolgárból 366-an jelentek meg az urnáknál, az érvényes szavazatok száma 363 volt.

Újabb polgármestert avathat a Fidesz

Ebből Bánóczi Lajos 308 szavazatot szerzett meg, a függetlenként induló Hadiné Guti Ibolyára 29, míg a szintén független Lőrincz Zoltánra 26 voksot adtak le.

Az időközi választást azért kellett megtartani a 670 lakosú faluban, mert a Tóthné Guti Ibolya (független) polgármester vezette testület február 14-én feloszlatta magát.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Nagyarban minden oké? Volt program? Volt teljesítmény? Vagy csak amiatt hogy a körzeti gyros-ost migránsok nézték?
Pegero
Már megint ez a nyomorult Fidesz 308 szavazattal győzött a függetlenként induló Hadiné Guti Ibolyával (29 szavazat) és a szintén független Lőrincz Zoltánnal (26 szavazat) szemben! Hát nem pofátlanság?! Bezzeg Hódmezővásárhely mennyivel karakánabb polgármestert választott?! Na majd a 2019-es polgármesteri választásokon kiderül, kinek mi jut osztályrészül?!
namihami
Na, kedves választók. Itt a lehetőség, hogy szavazzatok arra, aki majd közmunkát fog nektek adni. Mást úgyse tud. És ha nem jól szavaztok, akkor még az se lesz.
Hát, így azért könnyebb nyerni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.