Már-már megszokott, hogy Orbán Viktor ontja a baromságokat. Amikor a gimnáziumokat akarja agyonütni, és ennek alátámasztására a munkásról kezd ódákat zengeni, csak azért, hogy minél több olcsón bérbe adható rabszolga legyen, akkor a baj óriási.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Shikari: Akkor gyere le Bács-kiskun megyébe ősszel az új víziszárnyas feldolgozóba dolgozni minimálbérért. Mert egy csomó embert beiskoláztak és most közmunkások addig. De a a mostan OKJ vizsgával csak betanítottak lesznek.
szaboria1
@Shikari: Megint adod azt észt nem mindenki lehet a teáltalad felsorol képzett ember. Ja mit gondolsz miért keresnek szakmunkásokat? Mert a szakmunkás képzést haza vágták. Nincsenek igazi tanműhelyek. Csak egy pl. a szomszédom lánya most végzett szakközépnek nevezett iskolába és láss csodát nem lesz szakmája mert nem volt elég gyakorlati tanulása.
szaboria1
@Shikari: Tévedsz ugyanis mindig voltak tanműhelyek MÜM számozott néven futottak.
szaboria1
@Shikari: A szomszédomék végigjárták az összes környezetünkben működő fodrászokat és mind azt mondta nem éri meg tanulókat foglalkoztatni. Mert rengeteg az adminisztráció utánuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.