Az új emberminiszter szerint meg kell nézni, hogy a feltételek hiányáról vagy az orvosi szakma szabályainak be nem tartásáról van-e szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
előbb a saját és a főnöke (na és persze a többi hasonszőrű majom) elmeállapotát kellene kivizsgáltatni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Eloszor orultem, amikor a cikk elso par szavat olvastam, de igy , tovabb olvasva jol valagba tudnam rugni a szemetladajat.
Micsoda orvosi mulasztasrol lehet ott szo, ahol a mutoben patkanyok setalhatnak? Talan az orvosok nem mostak meg elegge a kezuket?
Hol a gyaszba elt ez a diszf@sz eddig?
A leomlo vakolat, az egyszer hasznalatos injekcios tuk ujrahasznalata, az elsporolt takaritas, hianyos menu, keves szamu szemelyzet hol lenne az orvos felelossege? (Hacsak nem az "orvosbaro" , mindenek felett teljes uralommal biro foigazgato-, igazgato orvosok felelossegerol nem beszelunk.)
Ha csak meglatom azt a haromszogletu, nagyfulu fejit, hat a hanyinger kerulget.
Ennek is sikerult egy tollvonassal eltuntetni az egesz eletmuvet, mint a pecsi ildinek, meg a medveanyonak...
Commenter
@karma1: évtizedeket húzott le az onkológiai intézet (ismertebb nevén kékgolyó u) igazgatójaként. Olvasd el egy korábbi bejegyzésemet, még mielőtt miniszter lett írtam a hozzátartózóként szerzett súlyos tapasztalatokról. Pont az onkológia kellene h. legyen az orvostudomány egyik leghumánusabban kezelt ága ehhez képest ami ott van az rémálom. Tisztelet a kivételnek, a beosztottjai is olyanok mint ő...folyosón , hordágyon hagyott beteg, ha x citosztatikus gyógyszer nem válik be kipróbáljuk y,z-t minősíthetetlen hangnemben való üvöltözés magatehetetlen betegekkel ha másodlagos probléma alakul ki hagyjuk, úgyis elviszi az alapbetegség-hozzáállás, ez az ember pont annyira "emberséges" mint a többi fehér köpenyes fidesz nyalonc. Talán a nemzetközi orvostársadalom majd kiveti őket magából, többre nincs remény.
karma1
@Commenter: Tudom, en is megjartam a Kekgolyot. Daubner Kornel urat a marhanagy humanumaval egyutt. Mikor megvolt a biopszia, es en szedelodzkodtem ossze, a kovetkezo megjegyzessel bocsajtott utamra: (szo szerint, mert 30 evesen kurvara belem egett ez a mondata): "Ha megtudom a biopsziabol, hogy rakos, akkor nem engedem ki innen". Otthon meg vart az 5 eves gyerekem.
Ugyanebben a korhazban egy baratnom fekudt, az osszes vizsgalatot ott vegezte'k el rajta, es kivettek a mehet, majd 6 het mulva a kontrollon kozoltek vele, hogy nem volt rakos, egyaltalan nem kellett volna kivenni a mehet.
Gondolhatod, mit erezhetett utana a baratnom. (8 agyas szobaban volt, amibol 3 agy mar potagy volt. Ennek ugyan mar 34 eve, de ezt nem lehet meg nem tortentte tenni.
Commenter
@karma1: nem írom le nevüket, talán még most is ott vezetők illetve kásler felfelé bukása után feljebb jutnak az "A" onkológiai osztály orvosai is, holott egy ágytálcserére is alkalmatlanok.Borzasztó lehetett ez neked is, azóta a műthető megbetegedések terén már megelőzte őket évekkel ezelőtt az Amerikai út, a nem műthetőek terén pedig a debreceni klinika. Most hogy kásler ilyen szépen bemutatkozott most látszik csak miért haltak/halnak ott halomra a betegek. A valaha volt Máv kórház volt még ennyire jó hírű ott egyszerűen a fejemhez vágta a nővér hogy a súlyos betegeket egyszerűen csak "elmorfiumozzák." Napokig nem tértem magamhoz a döbbenettől az is milyen ember aki ezt csak úgy hagyta? A barátnőd és a te eseted is hátborzongató, remélem a barátnőd indított kártérítési pert...bár akkor erre nemigen volt lehetőség. Sok jóra nem számíthatunk, ha a politikai életben a stop soros van, akkor itt a stop beteg van az egészségügyben, tisztelet a kivételnek nem csak a fertőtlenítőszer (1 üveg hipó 85 Ft) az egész országot fertőtleníteni lehet egy darabka stadion árából) hiánya nagy baj, hanem az emberségességé is...
karma1
@Commenter: Az enyem sem volt faklyasmenet, es jol latod: a baratnom "csak" szentsegelni tudott, idegosszeomlast kapott, es elvalt tole a ferje,mert o (a ferj) meg egy gyereket szeretett volna a mar meglevo kisfiuk melle. Mivel a lehetosege sem volt meg, hogy a baratnom ujra terhes lehessen, inkabb elvaltak. (Kulonben az illeto hegedumuvesz es szinesz volt, a felesege meg iparmuvesz, egyutt dolgoztunk anno).
Commenter
@karma1: ez nem/sem változik.Amíg paraszolvencia van, amíg az orvosnak fehérköpenyes Isten státusza van, amíg műhiba perek elvétve vannak, amíg olyan eü miniszterek lehetnek mint Molnár Lajos aki a beteg fül helyett az egészségeset operálta meg, vagy a nemzeth pathológusa dr. Surján, és most itt van Kásler pedig azt hittük Mikolánál sem lehet már rosszabb, akkor mit is várunk. Sajnálom a barátnődet, de hosszú távon talán jobban járt hogy elhagyta a férje. Az ember azt várná, hogy egy ilyen tragédia után a férj kitart az asszony mellett, itt nem ez történt. Nálam az alap hogy semmit és senkit nem helyezek a fölé akit szeretek, bármi történjék is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.