Angela Merkel kancellárra már régóta nyomás nehezedik az európai szociáldemokraták és liberálisok részéről: lépjen fel végre azért, hogy a Fideszt kizárják a konzervatív európai pártcsaládból. Bár a kancellárnak már régóta elege van a magyar kormányfőnek a demokráciát megcsúfoló intézkedéseiből, a nyugodt erő képviselőjeként sosem akart nagyobb bonyodalmakat, inkább az Európai Néppárton belül próbálták jobb belátásra …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha barmilyen lepest orbannal szemben ilyen sokaig halasztanak, az felveti annak lehetoseget, hogy mar semmilyen hatassal nem lesz orbanra, mert addigra klasszisokkal jobban letamadja a magyarokat.
orban rakos daganat az emberiseg testen, minel elobb kivagjak ot, annal elobb lehet gondolni a helyzet javulasara.
papa.49
Unió= Népszövetség egyformán csak a szócséplés megy, az Uniónak már évekkel ezelőtt a tökére kellett volna lépnie a csutigörénynek, mert így csak egyre pofátlanabb lesz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.