Egy magyar férfi kötözködni kezdett két egyiptomi színésznővel a Felhők felett című egyiptomi sorozat budapesti forgatásán, mert nem tetszett neki, hogy a nők fejkendőt viselnek.

Két egyiptomi színésznőt inzultált egy férfi a fejkendőik miatt

A forgatást szervező magyar Amego Film vezetője az Indexnek megerősítette a történteket. Egy arab nyelvű videóban két egyiptomi színésznő arról beszélt, hogy a forgatáson egy magyar férfi kiabálva kérte ki magának, hogy fejkendő van a nőkön. A színésznők el akarták neki magyarázni, hogy a kendő viselése szabad döntés kérdése, de mivel a férfi csak magyarul beszélt, nem igazán boldogultak.

A legszebb az egészben, hogy az épp forgatott jelenet ugyanerről szólt: a színésznőt a sorozatban is amiatt inzultálták, mert kendőt viselt.

(Index.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Te tetted ezt Orbán !!! A % Orbán !!! Kérdés hány százalékos az esze, mint az ,,oláhecet,, 1 liter vízbe, 10 liter oláhecet, magyarul gyenge mint a fos !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
@emerencia: Mi furcsát találsz benne? Mikor Kecskeméten meg sósavval öntötték le az erkélyről a leng üldögélő fiatalokat, mert neki hangosak voltak. És még lehetne sorolni a történeteket. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy ilyen felháborodással akkor is lehetne találkozni, ha magyar színésznők forgatnának arab országban. Talán a nagyvárosban nem kötözködnének, de vidéken lehet.
emerencia
@human: "Egy magyar férfi kötözködni kezdett két egyiptomi színésznővel a Felhők felett című egyiptomi sorozat budapesti forgatásán,"

Nem egy hétköznapi helyzetben történt a kötözködés. Elég nehéz elképzelni, hogy ebben a szituban valaki a szereplők ruházatát kifogásolja. Hogyan kerülhetett oda olyan ember, aki nem vette észre, hogy egy filmforgatáson van?
teuton
@emerencia: Ja, kamu. Mint amikor a magyarorszagi tovabbkepzesen levö arab rendörökre vagy azsiai egyetemistakra uszitottak rendöröket azzal, hogy migranycsok lofralnak a varosban. Meg amikor Pesten az etelt oszto narancssarga ruhas krishnasokat migrancsoztak rendkivül intelligens elemek, akiknek az sem tünt fel, hogy azok magyarul beszelnek...
Az bezzeg nem kamu, hogy meszarospenztaros legalisan lett nehany even belül milliardos, mert okosabb, mint Zuckerberg... Nem kamu, mert ö mondja magarol!
teuton
@emerencia: Mielött ismet csak feltetelezgetesre alapozott hülyesegeket irsz, olvasdd el az eredeti cikket (arabul vagy angolul) es nezdd meg a videot! A forgatocsoport megörökitette a ferfit! Ha annyire kamu a hir, miert nem tesz az illetö feljelentest? Hiszen jol lathato es felismerhetö az öszhaju egyen ! Embernek csak ertelmes egyedeket nevezek...
emerencia
@teuton: "A legszebb az egészben, hogy az épp forgatott jelenet ugyanerről szólt: a színésznőt a sorozatban is amiatt inzultálták, mert kendőt viselt."

Az általad leírt esetek egyike sem egy filmforgatáson történt. Nem azt írtam, hogy az életben nem fordulhat elő ilyesmi, hanem az a furcsa, hogy éppen ott történt, ha megtörtént, ahol az erről szóló jelenetet forgatták. Engedtessék már meg nekem, hogy azt gondoljam, hogy a leírt esemény azon a FILMFORGATÁSON egy megrendezett esemény lehetett, vagyis kamu. (Pl. a film reklámja.) Én magam sem merem a fejemre húzni a szép sálamat mikor fújt a szél az utcán mert a gyűlölködő politikusok miatt könnyen előfordulhat, hogy tévedésből valamelyik honfitársam zaklatni fog. Mészárospénztáros pedig egy másik eset, róla most szó sem volt.
emerencia
@teuton: 14:11 A Propelleres cikkre reagáltam.
human
@emerencia: "Hogyan kerülhetett oda olyan ember, aki nem vette észre, hogy egy filmforgatáson van? "
Már ne haragudj, de te itthon élsz? Tele van futóbolonddal az ország. Konkrétan az én szomszédom is egy ilyen. Olyan történetet tudnék neked mesélni, hogy azt mondanád ilyen nincs.
emerencia
@human: Hát, ja. Az én egyik szomszédom se százas de neki én sem vagyok az. :-)
human
@emerencia: Hehe. Nálunk is pont így volt. Spoilerezek kicsit. Ő azt hitte, hogy az erkélyén lévő madárfészket és éjszaka légpuskával lelövöldöztem. És ő ezért orrolt rám :D :D :D Hihetetlen, hogy bezárkózott emberek miket képzelődnek össze.
emerencia
@human: A mi "kedves" szomszédunk összetörte egyszer az összes gázórát és közölte velem a liftben, hogy hívták a parlamentbe átvenni a kitüntetését de nincs kedve elmenni. 1986 óta ismerem, masszív alkoholista és azóta soha nem volt munkahelye. Évekig rendszeresen kellett kihívni miatta a mentőket, tűzoltókat. Egyszer még egy petíciót is aláírtunk mert félünk tőle. Mivel tulajdonos, nincs semmi jogalap arra, hogy eltávolítsák a társasházunkból. Mostanában csendben van, kedvesen köszön de mindenki óvatos vele, soha nem lehet tudni, hogy mikor jön rá egy újabb hoppáré.
papa.49
Te tetted ezt Orbán !!! A % Orbán !!! Kérdés hány százalékos az esze, mint az ,,oláhecet,, 1 liter vízbe, 10 liter oláhecet, magyarul gyenge mint a fos !!!
teuton
@emerencia: A propin ott volt, honnan vettek at, onnan pedig szepen atiranyitanak az egyiptomi ujsag cikkere es a riportra... Aki valamit nem hisz, az nezzen utana, vagy kerdezzen! Tehat nem valami pesti sracok szinvonal, ahol valamifele kamu internetes oldalalkra hivatkoznak, ha egyaltalan valami hivatkoznak, nem csak sajat kitalaciorol van szo...
emerencia
@teuton: Magyarországon történt az eset még áprilisban, nem tudom miért kellene nekem egy egyiptomi újságcikket elolvasni. Nézzél meg néhány magyar híradót, ott egyértelműen látszódik, hogy filmfelvétel volt. Az eset a film promóciójának része.

11:25-től:
www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtlii-hirado-2018-05-30-c_12025295

Csak a hírverés miatt került nyilvánosságra a történet...
papa.49
@emerencia: Bele illik egy kis szutyakolás után a ,,migránsok elleni,, képbe, ezt is a ,,takonyművek,, találta ki !!!
teuton
@emerencia: Ja, egy egyiptomi filmnek csinaltak hirverest egy magyar internetes oldalon... Es mit szolsz a többi valos, szinten MO-on megtörtent esethet, ahol alaptalanul migrancsoztak es hivtak ki rendöröket a rendörökre? Ott kinek csinaltak reklamot???
emerencia
@teuton: Értő olvasás: »»»»»» @emerencia: május 30., 14:33
teuton
@emerencia: Ugy bizony! Tajekozodj csak tovabb is a kiralyi mediakbol, pl. M1. Ott leadtak nektek kölni szilveszterkent a többeves kairoi videot, es a birkak mind benyaltak! Meg a naci riporternö sem rugta fel a gyereket vivö apat, aki terrorista volt - allitolag! Aztan kiderült, hogy megis megrugta, ezert eliteltek es az apa nem terrorista, hanem jogosult menekült es fociedzö lett Spanyolorszagban... Ezt nem adtak le??? Arrol talan közöltek valos hirt a magyar kiralyi mediaban, hany itelet született Kölnben? Elarulom eked: 2 darab, telefonlopas miatt... Ne is tajekozodjatok eredeti forrasokbol, hiszen ugysem tud senki "idegenül"! Nektek be lehat adni minden meset, barmit mesel Orban vagy Deutsch Tompi Brüsszelböl! Aztan ha megnezed a VALOS, EREDETI videokat es hireket, ott valami egeszen mas, többnyire az ellenkezöje all... De valakiknek azert oda kell csusztatni KÖZPENZBÖL a milliardokat, amiböl vissza kell csorgatni a 10%-ot... Elarulnad nekem, kiknek a kezeben van a magyar media, ahova a plakatolas es egyeb haszontalan, birkabutito reklamra a 100milliardok mennek? Na akkor annak is nezz utana, hogy nez ki egy DEMOKRACIABAN a mediaterkep!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.