Ha Orbán nem csak olyan híres, ismert és elismert, magas és jósvádájú szeretne lenni, mint George Clooney, hanem emberi kvalitása is vonzaná, akkor nem kéne szégyenkeznünk miatta. De hát... "Háromezer menekültnek biztosít iskolai oktatást Amal és George Clooney"

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Sajnos Orbán és Anikó asszony ebbe a magasságba sosem fog felnőni!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Commenter: Ne törödj vele ,utcát ne nevezzenek el róla,aki meg koszorúzni akarja OV -t ,...akkor a probléma meg van oldva! ;)
Commenter
@csak úgy...: hallani sem akarok utcanevekről sokba került már sok értelmetlen átnevezés is!
csak úgy....
@Commenter: a 10.000 Ft-n nem veszel észre valami furcsát,némi hasonlóságot ? Nem ismertem Mátyás királyt de marhára hasonlíthattak egymásra! ;)
Commenter
miről maradtam le? az nem István a 10.000 Ft-on? Mátyásnak csak az 1.000 Ft jutott. Már a bankjegyek színe is ronda, és elég sokba kerül ezek cseréje is ahogy az utcaneveké is...
csak úgy....
@Commenter: OK! :)igazad van! ...mentségemre szolgáljon,hogy csak egy nullát tévedtem ;)
Commenter
@csak úgy...: nem gond. Csak virtuálisan tévedtél,nem a bankautomatánál vagy a boltban.Hogy István hasonlított volna Clooneyra? Azt se tudjuk, valójában hogy nézett ki,István, de ezek a rajzok a bankjegyeken erősen el vannak túlozva...micsoda botrány lenne belőle ha mondjuk Clooney játszaná egyszer István királyt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.