Nem érzi úgy a fideszes önkormányzat alá tartozó Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője, Vincze Balázs, hogy magyarázkodnia kellene, amiért az intézményt nem engedi át egy politikai aktivistának. Ahogy korábban beszámoltunk róla, letiltották áprilisban az Igenis, miniszterelnök úr! című darab pécsi előadását, amelynek főszereplője Alföldi Róbert. A készítőket nem értesítették arról, hogy nem lesz vendégjáték: abból derült ki számukra, hogy észrevették, leállt a jegyértékesítés. Közel egy hétig vártak a hivatalos közlésre, ám az okot akkor sem árulták el nekik. A darabot így végül Szigetváron játszották el két alkalommal, mindkétszer telt ház előtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tipikus példája annak, ami kicsiny hazánkban a sajnálatos rögvalóság szerves része, mikor a döntéseket ilyen harmadrangú buta műveletlen trógerok hozzák meg!
Ennek eredményeként még ártunk és qurmányunk retardált baromságait is sikerül túllihegni! =))
CsipkeRózsa
Nem most kezdődött a kitiltás, már 2012-ben is gyakorlat volt:

hvg.hu/itthon/20120510_szekhelyi_mszp

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.