Az elmúlt hetekben több betörés is történt a szolnoki strandon. Harmadik alkalommal már rendőrök várták az 52 éves helyi lakost.

Az elmúlt hetekben több betörés is történt Szolnokon, a Liget Termálstrand és Élményfürdő területén. Az ismeretlen erőszakkal jutott be a strand területén lévő több épületbe, ahonnan csaptelepeket, fémburkolatú tárgyakat, vízmelegítőt és csillárokat tulajdonított el.

Termálfürdőbe járt lopni az 52 éves férfi

A betörő 2018. május 29-én 22 óra után ismételten visszatért a bűncselekmények helyszínére, ahonnan különböző eszközöket, szerszámokat akart ellopni. A helyi rendőrök azonban már a strand területén várták. A férfit tetten érték, a helyszínen elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították.

Sz. Ferencet lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a házkutatás alkalmával a betörésekből származó több tárgyat megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrség vizsgálja, hogy az 52 éves szolnoki lakos más hasonló jellegű bűncselekménnyel összefüggésbe hozható-e.

(Police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És aki száz- meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít.” Örökérvényű szavak a Bánk bánból?
Megkérdeztünk Budapesten külföldi turistákat, mit gondolnak a magyar keresetekről. Leesett az állunk a tippjeiktől, aztán az övék, mikor megmondtuk az igazat.
www.youtube.com/watch?v=1NfjGjppO6M
600-700 euro? Egy átlag ember keresete, akik éhbéré dolgoznak három műszakban gyárakban 400 euro! A közmunkásoké 200 euro! Mivel Magyarország Kormánya az olcsó munkaerőre és a multikra épít, nem kell beleszámolni a tolvajok több milliós keresetét! Magyarországon az átlagos ember jövedelme így 300 euro! Rablóbanda, szégyentelen ingyenélő népség, összefogásra lenne szükség és elzavarni a kizsákmányoló Orbán-kormányt a jó büdös picsába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@Eladott Ország: Nyakkendős tolvajaink osztalékként jutnak hozzá zsákmányukhoz. Normál piaci körülmények között működő cégek még a sikereske sem, nem tudnak és nem is vesznek milliárdokat cégeikből. Ezt csak azért tudják megtenni, mert a korrupció miatt ami nálunk hivatalosan nem létezik, túlárazással és egyéb monopolhelyzetből adódó helyzet miatt, ömlik az ilyen cégekbe a közpénz. ... és milyen érdekes, hogy ezek 98%-ban (a 98% egy nemzethy csoda-arány) csak a Gorbán környezetéhez tartozók cégeinél történik.
Eladott Ország
@egyvandor: Az Orbán kormány mocskos korrupt mivoltának jelképe ennek az iskolázatlan tahónak (Mészáros) a szédületes karrierje! Az úthenger zúgása kutyaf*sza amellett, amit ezek megengednek maguknak. Csak ez a szerencsétlen stróman b*szik rá mindig. Egyre gyűlnek a tulajdonok, kastélyok, milliárdok, osztalékok, földek, lapok, cégek, bankszámlák, kínok és keservek. Alakul a beesett arc, a növekvő táskák a szem alatt. És Lölö egy szép napon rádöbben, hogy semmi nem tart örökké. De minél később lesz vége, annál jobban fog fájni.
Eladott Ország
@Shikari: A vályogvető cigány és bűnbandája miért nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, ha nem ők lopnak, két kézzel, kétpofára. Na itt a baj, te szarházi fideszes tahó! Takarodj a picsába anyádmajma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.