Nagy szerencse, hogy még itthon érte a Veiszer-Alföldi beszélgetés a közpénzlovag Vincze Viktor Attilát, akinek biztosan rengeteg külföldi portál verseng a kegyéért, így ocsmánysága pont időben jelenhetett meg a szintén méltán kerítésen innen világhírű, az Ön pénzéből is fenntartott anyaportálján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kihozta? s miért is ez hozta volna ki?
Nessy
Micsoda parnasszusi magasság! Micsoda felkészültség!
Erre az úrra mondták régen, hogy "firkász"!
Ha legalább a guglin megnézte volna, ki, mit csinál.
Lehet, hogy én nagyon "kulturálatlan" vagyok, mert nem kevés Alföldi által rendezett, illetve az ő szereplésével játszott darabot láttam, és bizony jó előre kellett jegyet venni!
Mentségemre legyen mondva, az Új Szinházban is elmentem. Három darabból kettő nem igazán érte meg a jegy árát: Igaz, nem is kellett hetekkel előbb megvenni.
nezelodo
Szegény Vince még a végén javasolja, hogy a másik, kevésbé termékeny, de hasonlóval problémával vádolt száműzött mellé küldjék ki Brüsszelbe. Jól ellennének a Józsival odakint. Na megnézném, meddig tartana a fidesz hálája az ő irányában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.