Szijjártó, a magyar külügyér azzal a nem titkolt szándékkal repült Washingtonba, hogy úgy kanyarítsa a beszélgetést, hogy abból lejöjjön, a "nagy magyar medve"  kiáll az USA mellett, - ha kérik, ha nem - hátha ezzel sikerül elintéznie, hogy Orbán betehesse a lábát az általa annyira vágyott Fehér Házba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Ezek egyszer össze fogják keverni a seggnyalást,mindig ott nyalnak,ahol éppen vannak.Úgy fognak járni,mint az egyszerű parasztgyerek,aki összekeverte a temetések időpontjait,aztán rossz helyen bőgött.
wagabund
egy meghatározó politikai megmondó szerint Orbán addig örüljön, amíg nem hívja meg Trump egy Fehérházi barátságos ölelésre...ugyanis abba akár belerokkanhat az országunk költségvetése...minden ilyen baráti találkozón Trump milliárdokért sóz rá fegyvereket a szerencsés állam mégszerencsésebb vezetőjére...

tehát úgy járunk, mint üvegestót azzal a hanyatteséssel..
RonaGyuri
@durbincs: oh csak diktátoroskodó kedve volt: Tizennyolc éve nem járt ilyen magas beosztású észak-koreai az Egyesült Államokban
bencemacska
Mert ti még nem tudjátok azt az örök igazságot:

"CSAK A SEGGEK VÁLTOZNAK, A NYELVEK NEM!"
advocat
Petikének még el kell adni a Stop Sorost meg a CEU-t. Gondolom. A 2 % meg jár. Ha NATO tagok akarunk maradni, és ismerve a magyar sereg felkészültségét, bizony nem ártana egy kis "fegyverkezés". Mert az AK-nak meg a GAZ/UAZ-oknak lejárt az ideje. Már lassan Afganisztánban is. Mert annak idején volt 3 repülő ezredünk (Kecskemét, Pápa, Taszár, és helikopterekből sem álltunk rosszul - ma mennyi?), ma van egy századunk. Harckocsik? Erről ennyit.
lusta
@advocat: Nem lesz nehéz. Vesznék még pl. 2 csapatszállító repülőt, ami véletlenül pont csak VIP szállításra jó, de péncélozott merciket is vesz a hadsereg, mert nem csak a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár szereti az ilyen játékszereket. Ja, hogy a harckészültségünket az új beszerzésű kardok biztosítják, kit érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.