Felháborítónak tartja és visszautasítja a magyar kormány az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának hivatalának felszólítását, hogy vonja vissza azt a törvényjavaslat-csomagot, amely szerinte jelentősen korlátozná a civil szervezeteket és a magánszemélyeket a menekültek és a menedékkérők támogatásában – mondta Szijjártó Péter.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A külügyminiszter szerint „nonszensz, hogy az ENSZ egyik tisztségviselője a migránsok képviseletét előbbre valónak tartja, mint az ENSZ-tagállamok képviseletét és a velük történő konzultációt”.
A nonszensz az, hogy ez az ember külügyminiszter lehet...
RonaGyuri
csak magfát adja; egy sőtét paraszt-bunkó! =))
relatív
Ez a futsalos már gyermekkora óta ilyen kőbunkó volt, kinevezés ezen mit sem változtat.

A magyarok lejáratását minden megszólalásakor terjeszti, világszerte... IS !

Ezért aztán senki sem becsül minket akár barát, akár ellenfél, csak a hasonlóan bunkó csoportok támogatják politikánkat érdek szerint !
tudode
Mindennek, még .. s í r á s ó n a k .. is születni kell.
.
Amit briliánsul művelt az a GAZDIJA huncutságának a kimagyarázása, az ELLENFELET ELLENSÉGNEK kikiáltva.
,
A GAZDI Fideritásza csecsén nevelkedett, SZÁJKARATÉVAL ő az egyik, aki BERAKHATTA az elkényeztetett ülepét, szégyenszemre az ORSZÁG egyik bársonyszékébe!
.
----- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak
www.youtube.com/watch?v=E6FfbAU6XtE&t=122s
.
Ez a .. s z i n t !

.
advocat
Hát? Nem egy diplomata! Inkább bunkó. Bár ezt a kifejezést az igazi diplomaták meg sem értik!
RonaGyuri
NewYork-ból vagy Washington-ból

Az elme és fel-háborodott külgarázdánk keményen beszólt a világnak

Pár órával azt követően, hogy Pompeo egyértelmű elvárást fogalmazott meg lényegében a Stop-Soros kapcsán Szájjártató felháborodott látszólag azon, hogy Pascale Moreau, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosa hivatalának (UNHCR) európai igazgatója kedden kiadott közleményében azt írta, hogy "a menedékkérés alapvető emberi jog, nem bűncselekmény".
Arról zagyvált, hogy „a magyar kormány felháborítónak tartja, hogy tisztségviselők több ezer kilométerről alapvető információk hiányában tesznek nyilatkozatokat, s ezzel a magyar emberek alapvető jogait veszélyeztetik”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.