Szarvas Ferenc idestova 20 éve visz egy családi kisvendéglőt a Körönd közelében, a Felsőerdősor utcában. Gulyáslevest, resztelt májat, rántott húst ás más, ma már ritkábban kapható, egyszerű magyaros ételeket süt-főz a környéken dolgozó bankároknak, tanároknak, vámosoknak, bejárnak hozzá nyugdíjasok és diákok is. A helyiséget a VI. kerületi önkormányzattól bérli, amely azonban kedden úgy döntött, hogy 20 év után nem hosszabbítja meg a bérleti szerződést, a helyiségből a felette lévő Erkel Ferenc általános iskolának alakítanak ki hittantermet. Szarvasnak tartozása, elmaradása nem volt, miként az egyik helyi ellenzéki képviselő fogalmaz: jó bérlő volt. Sem a kerület fideszes alpolgármestere, sem az iskola igazgatója nem volt hajlandó nyilatkozni a döntés hátteréről. A kisvendéglőnek július 15-ig kell bezárnia.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Családbarát? Vállalkozóbarát kormány?
Egy rohadék, sunyi, hazug, maffiamódszereket alkalmazó, geci, mutyi-kormánya van Magyarországnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kocogok
Kell a még több hely a kereszténydemokráciának.
Nessy
Kedves státusz keresztény hívek! Nem csak igével él az ember!
Táplálni kell a testet is!
papa.49
@verőce21: Te idióta miről is volt szó, ARRÓL HOL VAN AZ ÉPÜLETBEN AZ A VENDÉGLŐ, na hol van NEM KÖZÉPEN HANEM A JOBB OLDALON A SZÉLÉN, eddig VÁGOD???
Erre te egyből elkezdesz piszkoskodni, jó szokásodhoz híven mert TE NEM TÉVEDHETSZ ugye 1 bites fütyiszes ???
Most se hozzád szóltam mert mit is írtam ,,bárki, bármit mond a vendéglő ott van a jobb szélén,, te voltál aki belém kötött pondró, na mindegy kívánok neked ma is szép napot !!!
Válaszolnod már nem kell mert rRÁD NEM VAGYOK KÍVÁNCSI MÉRETEN ALULIAKKAL NEM FOGLALKOZOM !!!
verőce21
@papa.49: Leállíthatod magadat, mert semmi nem igaz a rémképeidből, csak a hülyeségedet fokozod! Egy cukorbeteg vénember rémálmai. :)
verőce21
@Shikari: (12:54) Ez egy húszéves szoci. önkormányzati mutyi. Sehol az országban nem tudnak mutatni még egy ilyet - általános iskola földszintjén - a lipsik, de védik foggal-körömmel, a "Család" találkahelyét.
verőce21
@Shikari: A törzsközönség még kardalt is énekelhetne ott, mondjuk a "Lucy in the Sky with Diamonds"(LSD) - Lennon örökbecsűt.
www.youtube.com/watch?v=2RoA0QTZ-bM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.