A merce.hu értesülései szerint a júniusi küldöttgyűlésen a párt feloszlatásáról születik döntés. A javaslatot az elnökség terjeszti elő. A párt többsége állítólag támogatja a döntést, de nem akarnak teljesen szétszéledni. Hogy milyen formában működnének tovább, még nem lehet tudni.

Vége: megszűnik az Együtt

Fotó: MTI

Az Együttet még Bajnai Gordon alapította 2012-ben, a párt az idei országgyűlési választásokon nem érte el az 1 százalékos támogatottságot. Emiatt vissza is kellett fizetniük 150 millió forint kampánytámogatást, az összeget szinte teljes egészében közösségi finanszírozással gyűjtötték össze.

(444.hu)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Pedig a KDNP-vel szemben, nekik mérhető volt a támogatottságuk. Így akár kormányzó párt is lehetett volna :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szituációs gyakorlat
A más pénzén megpróbálta, Juhász.
Nem sikerült.
Fizessék mások a tanulópénzt.
emerencia
@Eladott Ország: 06:22 start.hubzillás linken lévő oldalt ki kellene nyomtatni és szórólapokon eljuttatni a legkisebb faluba is.
Eladott Ország
@emerencia: ma, 06:50; Bizony az ellenzéknek ki kellene építeni a hídfőállásait vidéken, nem csak a Budapesti wellness szállodákban, és az országgyűlési bársonyszéknél.
Sámannus
Petya ti is csak a kétharmadot segítettétek bárhogy is vesszük nem vagy okos ember. ezt magadtól is kitalálhattad volna. Kb Horvát Aladár lehetnél akkor még ner társ is lehetnél mint Kati nénéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.