Lévai Anikó egyre inkább a néhai Tamáska Máriára -Kádár elvtárs feleségére- emlékeztet. A sütés főzés takarítás, valamint a gyermeknevelés - mint kizárólagos tevékenysége - mellett azzal az elképesztően hatalmas földbirtokkal is foglalkoznia kell, melyet az elmúlt évtizedekben összekuporgatott a férje fizetéséből.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Tamáska Mária nem lopott össze egy tizednyi Magyarországot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@magyarbakancs: Én nem rajongtam érte, se a rendszerért, de azt el kell ismerni megmaradt annak ami volt nem harácsolt, nem lopott, sőt ha a tudomására jutott el is vetette a pógártól, lásd Cinege elvtárs ,,vadászkunyhója,, ami emeletes volt !!!
magyarbakancs
@papa.49: Nehogy aszt hidjed én komcsi voltam de tanulhattam szerezhettem 4 szakmát.
És soha nem volt gondom a megélhetéssel mint most.
Commenter
@papa.49: ez így is van, pedig ő maga is vadászott, ha jól tudom. Akkor nekem már szimpatikusabb Gőgös Zoltán aki "csak" horgászik, bár én a horgászattal se vagyok kibékülve a vadászattal meg végképp nem.
papa.49
@magyarbakancs: Ezt már megbeszéltük nem hiszek én olyat, szakmákat én is szerezhettem, meg egy technikumot is, de én nem éreztem egyéb hátrányt abban az időben, csak annyit, hogy nem kaptam útlevelet, még cocilista országba se, mert sokáig kísértett a múlt ... A keresettel se volt baj, igaz sokat kellett dolgozni érte, de viszonylagos jólétet tudtam a családomnak biztosítani!!! Ha azt mondom, az utcában ahol éltünk hasonló korú emberek nekünk volt először színes tévénk, számítógépünk, műholdas tévénk, és mindez a hetvenes évek vége, a nyolcvanas évek eleje !!! 4 Gyermeket neveltünk, iskoláztattunk, a gyereket nyaranta jártak táborokba, nyaralni, de a családdal is elmentünk minden évben legalább 2 X ,
főleg '80 után mikor már volt kocsink is !!!
papa.49
@Commenter: Mindenkinek van valami hobbija, nekem az elektronika volt, meg még ma is az, ezzel csak a rágcsálókat üldöztem el a környékről, mikor összedobtam egy ultrahangos kütyüt amitől az összes ilyen jószág messzire menekült...
A fegyvereket is kedvelem de csak célba lövésre...
Commenter
@papa.49: kell is legyen valami hobbi. Én évek óta nem nézek tévét inkább olvasok! Nálunk a macska a hivatalos egérüldöző, a kutyától a vakondokok menekültek messzire. Amúgy nekem hörcsögeim is vannak, ők is hobbiból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.