A romák felzárkóztatásáért felel majd. A péntek esti Hivatalos Értesítőben megjelent egy miniszterelnöki utasítást, amiben Orbán Viktor miniszterelnöki biztossá nevezi ki Balog Zoltánt. Az utasítás szerint a volt miniszter feladata lesz, hogy koordinálja a magyarországi romákkal kapcsolatos társadalmi egyeztetést irányító tevékenységet; ellássa a roma felzárkózás kormányzati koordinációját; és részt vegyen a roma kultúra értékeinek megőrzését és terjesztését, oktatását szolgáló tevékenységekkel fejlesztésekkel kapcsolatos feladatok ellátásában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: látom értelmi képességeid stagnálnak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: látom értelmi képességeid stagnálnak! =))
RonaGyuri
@Shikari: nem a magyarokat, hanem az olyan harmadrangú seggfejeket, gátlástalan trógerokat, akik csak szégyent hoznak az országra, a nemzetre a magyarságra! Igen rólad van szó! =))
Ahelyett, hogy elbujdosnál szégyenedben, még megpróbálod kisajátítani a magyarságot! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: és már mondja is:
A volt miniszter a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ), a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) és a Professzorok Batthyány Köre által szervezett „Az idők jelei” projekt pénteki, budapesti záró konferenciája rendezvényen beszélt: „az elmúlt nyolc év kormányzása jó irányba haladt, egymáshoz, a jóléthez és az igazságossághoz is közelebb hozta a magyarokat, megjegyezve, az elmúlt hetven esztendőben most a legjobb a hazai cigányság esélye a kiemelkedésre, a segély és a tőkejövedelem helyett pedig a munkából származó bevételre került a hangsúly.”
simmering73
Végre ennek a bitangnak is megtalálták a megfelelő poziciót.
RonaGyuri
@Shikari: te szaros retardált barom, ezzel is csak elképesztő tudatlanságodat okadatolod! ! =))
itt játszod eszedet a háromszor járt első két elemiddel! =))
papa.49
A ,,megfelelő emberszerűt, a megfelelő helyre,, A flóri már leamortizálódott, kell helyette egy másik bokszos !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.