Olcsón kihozták a választási kampányt a kormánypártok. A hivatalos értesítőben megjelent adatok szerint a Fidesz-KDNP mindössze 873 millió forintot költött el. A beszámoló alapján 611 millió forintot állami támogatásból a fennmaradó részt pedig adományokból fizette a kampány során. Az adatokból az is kiderül, hogy papíron mindenki ingyen dolgozott a pártban, személyi kiadásokra ugyanis a lista szerint nem költöttek semennyit. A Fidesz üzenetével azonos kormányhirdetésekre ugyanakkor Rogán Antal minisztériuma nettó 6,9 milliárd forintot költött el. Ebben benne volt többi között az eredménykommunikáció, a március 15-re tervezett hirdetések, a téli rezsicsökkentés reklámozása, az ENSZ és a Stop feliratú bevándorlásellenes hirdetés is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Igen, az a pár száz milla ingyenpénz, gecik!!!
RonaGyuri
tele vannak profi adókerülőkkel! =))
tudode
Ezt a HIM-ALÁJA is megirigyelhetné azzal, hogy ez a FÖLDI KÉPZŐDMÉNY nem is .. H E G Y, csak egy dombocska!
.
Már ami ezt a SS ..g y ő z e l m e t .. illeti, a tiszteletreméltó 78 éves kora ellenére képeSS volt/van .. e l t ű r n i, hogy EZEK képeSSek voltak a SOROSOZÁSSAL, migráncsozással "elvitathatatlan" győzelmet aratni ENNYI LÓVÉBÓL akár a Földet "betakaró" ..Ó R I Á S .. PLAKÁTOKKAL!
.
Csúcs, amilyen MÓDON ezek megengedik maguknak MINDENKIT hülyének, agyalátyultnak tekinteni!
.
Miközben AMELYRE felhatalmazást kaptak, nincs felelet, csak .. k u s t i, a szószátyár etetőjéből/től emigyen
.
www.youtube.com/watch?v=eQNl_xAyYOc
.
Biankócsekkel IGYEN.. g y e n g e, rusnya.. a felhozatal?.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.